Nyårsafton - Hej då 2008!

Min vana trogen har jag börjat nyårsafton med ett träningspass. Den här gången i form av ett maratonpass step-up som varade i två timmar och på temat "Glitter & Glamour. Här kommer lite bilder från passet.


Här står några av motionärerna och väntar.
Några hade tagit fasta på temat =)


Söta Kristina, alltid laddad för ett steppass.


Tre ledare delade på passet. Moni var först ut.


Sen var det söta Jennys tur att visa vad hon går för =)


Och sist men inte minst, Anna Ersson.


Några var på lite spexhumör.


Jag själv, lite glittrig och glamourig. Och laddad förstås!

Efter två timmar var man rejält trött i kroppen men nästan mer i knoppen. Så nu är man väl virrigare än vanligt hehe...
Nu ska jag se på Mamma Mia på dvd. Skönt att slappa lite innan kvällen. Här blir det lugna gatan,  för jag och Göran är själva hemma ikväll. Skönt tycker jag som inte tycker att nyår är något att göra någon större affär av. Göran står för matlagningen så det är bara för mig att åka med. Bortskämd? Jag? *Pekar på mig själv*  Jodå, nog är det så alltid. Jag får väl bidra med mitt otroligt trevliga sällskap och lite pussar och kramar på vägen.

Jag och Göran önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!


 Kram på er!

För fort

Nu har över halva långledigheten passerat och det går alldeles för fort. Jag och syrran pratade igår och var helt överens om, att om vi hade vunnit så mycket pengar att vi inte behövde jobba en dag till hade vi lätt hoppat det. Jag älskar att vara ledig och bara ta dagen som den kommer. Det är ju helst sjukt hur man sliter hela året för några futtiga semesterveckor på sommaren och lite extra ledigt när det är större helger.

Dagen igår började med att jag fick panik! Hittade inte min plånbok när jag skulle ner till min akupunktör. Letade som en galning men fick till slut rusa iväg utan plånbok för att hinna i tid. Väl hemma igen fortsatta jag leta och kom då på att jag använde sylådan igår för att nåla ett par gardiner. Och där var den! Inne i sylådan! Har ingen aning om när och ännu mindre varför jag lagt den där. Jag blir rent rädd för mig själv hur disträ jag är, och det blir bara värre och värre. Jag blir befarar mer för varje dag att jag lider av någon typ av demens. Hua!

Träffade syrran, pappa och Kalle på söder för att äta lunch tillsammans med dem. Vi gick till Ichiban, och jag käkade deras underbart goda lax och syrran, pappa och Kalle åt kyckling med nudlar.


Pappa lät sig väl smaka.


Syrran och pappa.


Kalle och jag, mätta och belåtna.

Sen var det dags för mig att bege mig till Friskis&Svettis för mitt 3-timmarspass där. Det var faktiskt bra fart och en hel del folk som kikade in eftersom vi har Öppet Hus-dagar.
När jag kom hem hämtade syrran upp mig och vi for en sväng till Ikea. Jag köpte mig en riktigt gosig morgonrock som kostade 500 kr men med familykortet fick man 200 kr rabatt. Så nu kan, till Görans stora förtjusning, äntligen slänga min gamla skabbiga som jag haft i flera år.


Min nya morgonrock. Jättemysig att krypa in i =)

Vä hemma igen såg vi på film, "Arkiv X - I want to be believe", som var över förväntan och riktigt otäck. Idag har jag ingenting inbokat så vi får se vad jag hittar på.

Tjingeling!

Nya kaffemuggar.

Idag har jag och syrran har varit på Väla. Herregud vad med folk! Tror aldrig jag sett så mycket människor där och det var djungelns lag som gällde på parkeringen. Folk hade ställt sina bilar på de mest otroliga ställen. Fantasin är det då inget fel på. Fast det finns ju mer eller mindre smarta lösningar om man säger så.

Har länge velat ha nya kaffemuggar men det har liksom inte stämt när jag kollat efter det. Har jag hittat en snygg design har de varit för stora och har storleken varit bra har jag inte gillat mönstret på dem osv.  Men idag hittade några jättefina på Indiska som jag köpte åtta stycken av för 29 kr styck. Köpte även nya gardiner till sovrummet på Hemtex. De har halva priset på stora delar av sitt sortiment nu igen. Dom rear ju  så ofta så jag skulle aldrig få för mig att köpa något till ordinarie pris där.


Mina nya muggar. Köpte fyra av varje.

Ikväll ska vi hyra Arn 2 - Riket vid vägens slut. Såg ju ettan på premiären förra julen så det kan ju vara lite kul att se hur det gick sen. Imorgon och på tisdag har vi Öppet hus på Friskis&Svettis så imorgon har jag tagit på mig ett 3-timmarspass där.
Annars njuter jag av långledigheten. Det är så skönt och jag vill inte att det ska ta slut.

Tjingeling!