Ledig fredag!


Är ledig idag och har även tagit ledigt på måndag. Fyra dagars ledighet. Underbart skönt! Jag riktigt njuter trots att jag bara städat idag. Men det är ju inte så bara, nu slipper jag ju det i helgen.

Äntligen är vår takomläggning klar. Fan vad skönt att slippa ha alla persienner neddragna eftersom det springer hantverkare på byggställningarna utanför fönstret hela tiden. Får ont i magen när jag ser vår balkong. Hur sjutton ska jag kunna få rent där igen och det utan skräpa ner på balkongen under. Det är liksom oundvikligt. Jag får ta ett snack med honom som där helt enkelt och hoppas på lite överseende.

Slutresultatet på vår balkong. För att inte tala om hur fönstren ser ut. Suck!

Visst är det lite synd om mig nu? Inte blir det bättre för att jag ser ut som en
rugguggla, omålad och oduschad som jag är...hehehe....Men det bjuder
jag på! That´s me!

Ikväll blir det utgång igen. Den här gången ska jag med syrran och hennes jobbarkompisar ut och käka på Sundspärlan. Det blir även uppträdande med Sandelin & Ekman, ni vet killarna  från Freestyle, lite nostalgi sådär. Ska bli trevligt förutom att det spöregnar ute. Hatar att göra mig i ordning för att gå ut bara för att gå utan för dörren och få allt ogjort. Inget kul när håret står som en kvast i blåsten. De har lovat uppehåll innan kvällen, annars ska SMHI få med mig att göra.

Nu är det dags för lite lunch och sen en vända på stan om det inte regnar för mycket. Tur att jag har mina gummistövlar som visade sig vara ett riktigt bra köp. Har använt dem jättemycket och dessutom är det jättemånga som kommenterat dem och tycker de är snygga. Kul!

Trevlig helg. Tjingeling!

Hej igen!!

Nu kom äsklingen hem på snabbvisit och överraskade mig med en blomsterbukett. Vad gullig han är. Se vilken fin bukett!

Göran i sin jobbmundering..heh..Ser sur ut men det är han inte.
Genomförkyld däremot.


Slö och trist söndag
Det här måste vara den mest slöaste och tråkigaste söndagen i världshistorien. Har tllbringat större delen av dagen i horisontalläge i soffan. Har lyssnat på ljudbok och halvslumrat, varit uppe och käkat, lagt mig igen osv...hehe..

Visst är det konstigt. Ibland kan man ju riktigt längta efter en sådan där slappdag. När det sen väl kommer en sådan dag så fixar jag det inte ändå. Jag känner mig onyttig och lat samt får världens dåligt samvete för att jag inte gjort något vettigt av min lediga tid.

Det har ösregnat ute sedan någon gång under natten och det känns som det aldrig mer kommer att sluta. Så även om jag hade velat gå ut så är det inte ett dugg inbjudande eller lockande. Känner mig understimulerad och sur. Gjorde nyss lite situps och drog lite i mitt gummiband för att åtminstone göra av med lite energi. Har dessutom haft örsprång i flera dagar vilket gör fruktansvärt ont och det påverkar ju inte precis mitt humör till det bättre. Såja, nu har fått gnälla av mig lite så nu känns set genast lite bättre. Tur också att jag har en så tålmodig partner som tycker om mig även när jag är på mitt sämsta humör. Tack älskling!

Nu till veckan jobbar jag bara fyra dagar. Har tagit ledigt fredag och även måndag efter nästa helg. Fyra dagar ledigt med andra ord. Nice! De dagarna ska jag i alla fall göra något vettigt av. Får tänka ut något skoj. Några förslag någon?

Förresten, måste gnälla lite till. De görs en takomläggning på vårt hus och vi bor ju högst upp. Det har gjort att vår balkong är helt och hållet nerskitad av damm, stenar och gud vet allt. Jag undrar om det någonsin kommer att få ordning på den igen. Eller vad tror ni?


Och så här ser det ut trots att Göran ändå tagit bort det värsta brötet. Suck! Blir så trött på det. Till saken hör att de är långt ifrån klara. Jag vill inte ens veta hur det kommer att se ut innan de är färdiga.

Så! Nu har jag i alla fall gnällt färdigt. Jag lovar!

Göran funderar på att ändå trotsa vädret och ta sig till gymmet. Jag lurar lite på att gå på bio medan han är där. Jag är ju väldigt förtjust i kostymdrama och jag har spanat in en brittisk film som går nu och som jag gärna skulle vilja se. Den heter "En förlorad värld" med Emma Thompson, Michael Gambon och Greta Schacchi i rollerna. Det verkar vara en film helt i min smak.Ur filmen "En förlorad värld"

Dagens vill ha: Nya jeans