Jullans födelsedag
Idag fyller min fina, söta, snälla och älskade dotter 26 år. Hur gick det till? Jag var ju själv nyss 26!!! 
Idag tänker jag extra mycket på min Annelie (ja, hon heter så även om jag ofta kallar henne för Jullan) och hoppas att hon får en riktigt trevlig födelsedag. Jag avskyr verkligen att vi bor så långt ifrån varandra, jag vill ju träffa henne ofta. Får ju abstinens!

Ja, så var det Let's Dance igen då. Undrar vem som ska råka illa ut till den här veckan. Det verkar ju ha gått troll i den här omgången. Undrar om det är en tillfällighet eller om deltagarna helt enkelt pressar sig för hårt. Det säger sig självt att det inte kan vara bra att köra stenhårda 6-timmarspass dans varje dag och det från att kanske inte tränat alls. Motion i all ära men någon måtta får det ju ju ändå vara.

Tjingeling!

Ny bodylotion


Denna bodylotion har jag länge velat ha och idag när jag kom hem från jobbet hade Göran köpt den åt mig. Tack fina! Jag rekommenderar den verkligen för den luktar fantastiskt! Jag använder aldrig parfym eller Eau de Toilette eftersom jag tycker det luktar för starkt och jag kan rent av få huvudvärk. Bodylotion däremot ger en mycket mildare och behagligare doft som man mer förnimmer.

Nu har vi just kommit in efter en rask kvällspromenad. Vi har bestämt, att de kvällar vi inte tränar annat och vädret tillåter, ska vi ta en promenad på sisådär 30 minuter. Vi får väl se hur länge det håller. Det svåra är ju det där momentet att ta sig ur soffan för när man väl kommit ut är det ju jätteskönt. Och har ni tänkt på vad bra man pratar när man går. Sitter man hemma tar gärna tv:n eller något annat uppmärksamheten ifrån varandra och det är lätt hänt att man glömmer att konversera. Kommunikation i ett förhållande är a och o tycker jag. Kan man inte snacka med varandra så blir det snart en massa missförstånd och man kan ju faktiskt inte läsa varandras tankar. Visst kan vissa saker vara svårare än andra att tala om men man får försöka sätta sig över den känslan.Det är viktigt att man känner den tryggheten att ingenting är konstigt eller pinsamt att ta upp med sin partner. Vad tycker ni? Ska man prata om allt med varandra?

Imorgon är det min tur att bjuda på frukost på jobbet. Vi är ett gäng på tretton stycket som på fredagsmorgnarna turas om att ha frukostbuffé. Det är jättetrevligt och smakar otroligt gott när man får sätta sig vid dukat bord. Fast imorgon är det jag som dukar och mina arbetskamrater får sätta sig och bara njuta =)


Frukosten! Bästa måltiden på hela dagen!

Sagt om frukost:

"Frukosten är det viktigaste målet på dagen. Om du inte är hemma tills dess är du illa ute"

"Kvinnan är precis så gammal som hon ser ut före frukost"

"Äktenskapets kritiska period är frukosten"

Promenad till Väla

Jag är väl den enda i hela Helsingborg som kan få för sig att gå till Väla. Det är ju en ganska dryg promenad och inte den roligaste vägen heller. Men nu är det ju så att vi inte har någon bil på vintern, jag ville till Väla och jag gillar att promenera. Så sagt och gjort!Med siktet inställt mot Väla =)


Inte den roligaste vägen dit precis. Industriområde. Yeah!
Ser grått och trist ut men det var riktigt skönt ute.


Och bitvis riktigt fint med.


Häftig växt jag fotade på vägen.


Framme! 79 minuter och 9934 steg senare..hehe..

Det var mycket folk därute som vanligt. Många fick ju lön i fredags så det var inte så mycket annat att vänta. Kollade mest på inredning idag. Är grymt sugen på att förnya hemmet lite. Handlade dock bara lite småplock men blev nog strosande i affärerna ett par timmar innan jag tog bussen hem igen. Ja, någon måtta får det vara, ifall det nu var någon som trodde att gick hem också.

När jag kom hem stod middagen på bordet vilket jag blev mycket glad över. Var grymt hungrig efter all gåing. Kvällen har vi mest tillbringat i soffan framför tv:n. Göran ligger redan och jag tror jag ska följa hans exempel. Börjar bli så där skönt sömnig.

God natt och dröm sött!