Ont ska med ont fördrivas?

Igår köpte jag då min spikmatta och var ju så klart tvungen att testa den när jag kom hem. Funderade först på att ha en t-shirt på men bestämde mig att köra racet fullt ut. De första fem minuterna gjorde det mest ont men sen försvann det och jag blev mer varm och het över ryggen. Jag blev också väldigt avslappnad och höll nästan på att somna. Gav mig efter 15 minuter och var bara tvungen att dokumentera med en bild på min rygg som inte såg klok ut efteråt. Det tog nog nästan en timme innan den såg normal ut igen.Och faktiskt, har jag inte haft lika ont i natt. Har sovit gott och tog ingen värktablett innan jag lade mig igår kväll. Nu ska jag ligga på mattan varje dag i en kvart och sen kan man öka på tiden efersom om man vill.

Det tog lite tid innan den utlovade solen tittade fram igår, så jag passade på att fixa lite hemma. Tvättade en maskin och hängde ut på balkongen där det sen torkade på nolltid när solen väl kom. Och oj vad varmt det blev. Lade mig en stund på Viskängen där det var mycket folk. Där var ett helt gäng som riggat en hel musikanläggning och som spelade för ALLA i  hela bostadsområdet. Det vill till att man gillar musiken då! Lite störande var det allt och inte särskilt avkopplande men jag orkade ändå somna en stund. Fattar inte att jag kan vara så trött hela tiden! Fick i alla fall lite ny energi så när jag kom hem dammsög jag och skurade vilket var välbehövligt. Fattar inte var all skit kommer ifrån! Jag kan dammsuga ena dagen och nästa dag är dammråttorna där igen. Helt obegripligt!

Mot kvällningen tog vi en tur ner till Hallandsåsen och tog oss en helt underbar kvällspromenad. Snacka om livskvalité! Vi var så gott som själva där. Vi såg bara lite folk när vi kom som var på väg därifrån och ett litet sällskap vid en rastplats när vi nästan var tillbaka vid parkeringen. När vi kom hem hade klockan hunnit bli nästan tio men på Viskängen var det fortfarande en hel del folk som grillade och festade.

Från kvällens promenad (tänk er att klockan är åtta på kvällen):

Spikmatta-Vill ha!


Nu har jag bestämt mig! Imorgon köper jag en spikmatta. Jag har hittills bara hört positiva saker om dem och det är ganska många jag pratat med och som gett sitt utlåtande. Har dessutom hittat en hälsokostbutik i stan som säljer den för bara 499 kr. De kostar annars närmar 700 kr. Jag tycker att mitt onda blir bättre av akupunktur så då borde ju detta funka med eftersom det är just det den gör, stimulerar akupunkturpunkterna i kroppen.

"Spikmattan frisätter stora mängder endorfiner, må-bra och lycko- hormoner som ger kroppen återhämtning och vila. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt. Spikmattan ökar dessutom blodcirkulationen och syreupptagningen.

Används vid: stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk mm."

Det är helt klart värt ett försök, för nu är jag trött på att ha ont och känna mig hängig. Återkommer med ett utlåtande längre fram när jag testat den ett tag.

Var på smyckeparty igår igen och kunde så klart inte låta bli att handla. Denna gången blev det en lång kedja plus ett hänge. Det som är bra med dessa smycken är att man kombinerar som man vill eftersom man köper kedjor och hängen för sig. Så egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna.


Gårdagens köp. Är väldigt fint på!

Sitter nu här och överväger om jag ska gå över till syrran en stund ikväll eftersom Göran är ute med jobbet. Det är samtidigt väldigt frestande att bara sjunka ner i soffan. Är sjukt trött! Och så ska jag ju upp imorgon och värda. Det är sista lördagen nu innan sommarschemat börjar. Ska bli skönt att få sova på lördagarna här framöver.

Önskar er alla en trevlig helg!

Tjingeling!

Mitt i veckan


Så har redan halva veckan gått och snart är även maj månad till ända. Det blev minst sagt rivstart på jobbet i måndags efter ledigheten. Jag tror varenda människa hade fått för sig att ringa till oss. Vi hade 2100 inkommande samtal totalt så det var körigt som fan. Sen fick jag hoppa träningen eftersom mitt tietzes syndrom trilskats mer än vanligt det sista. Lite trist eftersom Victoria körde sitt sista pass på ett bra tag eftersom hon är gravid. Det suger fett när jag inte kan träna och det sätter sig på humöret direkt. Vädret var som tur var helt ok så det blev en liten promenad efter jobbet och sen häcka på balkongen som är riktigt trevlig nu.


I tisdags värdade jag som vanligt. Nu börjar det allt folk droppa av och det märks att det inte är samma tryck på passen. Folk väljer ju så klart att vara ute nu när kvällarna är ljusa och fina. Fast syrran hade som vanligt mycket folk på sitt pass. Hon är jättepopulär som ledare och har alltid fullt ös och bra musik och fullkomligt älskar att jympa vilket verkligen syns, och det smittar så klart av sig på motionärerna. Sophia var också på plats, fast på gymmet. Vi har umgåtts ganska flitigt sista tiden. Vi har alltid massor att ventilera. Vi kan prata om det mesta och vi har kommit varandra riktigt nära. Trevligt!


Jag och Sophia på Friskis fest i lördags.


Idag fick jag slippa telefonen och svarade e-post istället. Svarade 80 mail vilket är klart godkänt. Känner mig jättenöjd med min insats.

Slutar med en kul grej jag hittade på nätet. Lycka till!Tjingeling!