Nyårsstep i bilder & filmer

Har blivit en liten tradition att träna på nyårsafton. I år blev det step med Moni och Jenny. Moni körde för övrigt sitt sista pass på Friskis idag eftersom hon går till ett annat träninggställe i stan. Synd som attan för hon är en riktigt duktig ledare. Jenny är också fantastisk och det var ett kul pass de hade knåpat ihop.


Andreas, den token, körde hela passet iklädd kostym. Galet!


Vi signerar en t-shirt till Moni.


Micke var också i fotartagen.


Andreas ser snarare ut som en dörrvakt eller något...hahaha...


Kristina fixar med håret.


Tror ni det blev någon fart på det här gänget?


Jag ville också vara med på bild.


Ledarna för dagen, Moni och Jenny, i nyårsstassarna.


Japp, nu kör vi så det rycker. Två timmar step!

Nu kommer fyra filmsnuttar. Inte helt lätt koreografi som ni ser. Man blir rätt snurrig i huvudet till slut..hehe..

Cykla?En del riskerar hellre livet istället för att ställa cykeln hemma nu när det är halt. Den här mannen höll på att köra omkull flera gånger och var även nära att meja ner mig när han kom vinglandes. Farligt att kliva av cykeln och leda den istället då? Fattar inte hur någon vågar cykla i detta väglaget. Man får fan skylla sig själv om man kör omkull då.

Jag vet...jag är en hårdhjärtad kvinna. Please, don't hate me.

Kort dagFlexade ut tidigare idag, fick gå redan kvart över två. Har fått lite gjort här hemma istället. Dragit ur alla lakan och bäddat rent, laddat en tvättmaskin och plockat lite. Man borde ha fyradagarsvecka jämt, det skulle vi nog alla må bra av. Till samma lön så klart..hehe...

Imorgon blir det fest hos syrran. Vi blir arton stycken som ska vaka in det nya året tillsammans och samtidigt fira systers 50-åriga födelsdag som egentligen var den 7 december. Pappa är redan på plats hos syrran och idag kommer även Eva och Micke från Uppsala. Har redan sett menyn och den är pampig. Fattar inte hur jag ska orka äta allt bara. Gillar inte att späka mig men jag får väl ta små portioner då.

Tjingeling!

Bild från gårdagens lunchpromenad i strålande väder.