Att få uppskattningIdag när vi kom till jobbet hade alla fått varsin sådan här fin bukett som en liten uppskattning på att vi jobbat så mycket den senaste tiden. Det känns bra att få lite bekräftelse på att vi gör ett bra jobb och det behövs inte mycket för att man ska känna sig uppskattad. Även denna helgen blir det jobb både lördag och söndag. Vi har massor att göra och jag undrar om helgen räcker för att vi ska komma ikapp. Det återstår att se.

Och så har det varit vår i luften idag. Plöstsligt slog det om och blev flera plusgrader. Fåglarna hade nästan fnatt när jag promenerade till jobbet i morse och solen tittade fram. Härligt! Men oj vad blött det blir med all snö som smälter.


Nästan så att man får vada fram...


...och utan mina gummistövlar går det inte.


Snön försvinner i alla fall snabbt. Gräsmattorna börjar redan synas på sina håll =)

Nu kikar jag på Let´s Dance och käkar godis samtidigt som jag läser gamla dikter som jag skrivit. Kommer nog att lägga ut några här i bloggen så småningom.

Tjingeling!

Småfåglar och Tradera


Bild jag tog på väg till jobbet i helgen.

Läser att fåglarna har det tufft i kylan nu när den hängt i så envist och så länge. Och många av dem dukar under i brist på föda. Lite tragiskt är det allt.
Jag är väldigt förtjust i småfåglar. Inte så att jag kan namnen på de olika arterna och känner igen deras läten och så, utan jag tycker helt enkelt att det är otroligt söta. När man är hos någon som har ett sådant där fågelbord kan jag bli sittandes länge och väl och bara studera dem och det är fascinerande att se hur de beter sig och förhåller sig till varandra.

Vann precis ett bud på Tradera, en helt ny blekrosa Juicy Couture velourdress. Har länge velat ha en sådan så nu är jag glad! Den blir perfekt att gå hemma och mysa i. Det är det första jag gör när jag kommer hem från jobbet, slänger av mig kläderna och hoppar i myskläderna. Värsta erotikdödaren, jag vet, men det ju så skönt! Hahaha...


Har lagt bud på lite mer saker, vi får se om jag lyckas få hem något mer. Farligt det där, för det finns hur mycket som helst där på Tradera men har man tur så blir det väldigt billigt. Wish me luck!

Tjingeling!