Stående komedi =)Ikväll blir det premiär på The Tivolis stand-upkvällar. Jag, Sophia och några till var där varje onsdag förra sommaren och det var jättetrevligt. Ska bli så kul! Kanske ser The Tivoli inte så inbjudande ut i vinterskrud men jag hade ingen annan bild. De har en jättestor uteveranda under tak med bar som inte syns i bild och där brukar showen vara. Det kostar ingenting att gå in utan bara det man beställer i baren. Billigt onsdagsnöje med andra ord. Det gillar vi!

Hade lönesamtal med chefen igår. Gick väl så där. Jag var i alla fall tydlig med att påpeka att även om vi inte är helt överens om allt just nu så måste både hon och jag försöka skilja på sak och person. Det faktum att jag är sjukskriven får ju inte påverka lönesättningen men jag känner mig ändå inte trygg i det. Jag kunde läsa mellan raderna när hon pratade och det gör mig så ledsen. Men nu har jag i alla fall sagt det, mer kan jag inte göra. Fy fan vad det här suger. Mitt mående åker verkligen berg- och dalbana då jag hela tiden stöter på patrull och motstånd. Varför är det så svårt att förstå att det jag lider av är precis lika hämmande som att vara fysiskt handikappad. Man skulle aldrig be en lam att resa sig upp och gå. Suck! Det som inte syns på utsidan räknas inte alls för en del. Men vem som helst kan hamna i den här situationen och jag önskar ingen att göra det. Det är verkligen hemskt!

Snart dags att bege sig till jobbet. *Ångest*

Vid havet mår jag braJag och Sophia tog en kvällspromenad ner till havet vid Gröningen. Det har varit en underbar kväll. När vi gick ut vid halv nio ikväll var det 25 grader i skuggan. Vi stannade och såg solen går ner i havet och det är så vackert att det känns.Minigolf

På midsommardagen samlades vi alla igen för att spela minigolf. Alla utom jag spelade. Jag agerade pressfotograf istället. Det var många som tänkt som vi för det var riktigt mycket folk på banorna.


Ett laddat gäng på väg till minigolfbanan.


Malte slår ut på första banan.


Pappa puttar.


Lång väntan mellan slagen. Lisa, Rose, Kalle och pappa.


Syrrans tur att slå ut.


Joakim och pappa vilar benen en stund.


Lisa som var nybörjare klarade sig riktigt bra.


Jag nöjde mig som sagt med att vara åskådare.


Göran in action.


Rose räknar ihop resultatet. Pappa och Lisa ser förväntansfulla ut.


Syrran i räknartagen.


Och här ser ni vinnaren Rose. Bra jobbat!

Så var det då söndag igen. Har varit och kört ett pass body-step med Anette Ekholm nu på morgonen. Ett helt underbart pass och så otroligt jobbigt. I like! Anette smittar verkligen av sig med sitt sprudlande goda humör. Alltid nära till skoj och skratt.
Efter passet ringde Annelie för att berätta lite om deras greklandsresa till Samos. Lät som de har haft det riktigt fint. Och vecka  31 kommer de till Helsingborg. Det ska bli så kul!  Lycka! <3

Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen ut i solen. Det är kanonväder, knallblå himmel och 20 grader i skuggan.

Tjingeling!