Lyckat nyårslöfte

Nu har jag infriat mitt nyårslöfte och avstått från godis i två månader. Har inte fuskat med en endaste liten bit. Jag kan vara jäkligt envis när jag sätter den sidan till och jag har bestämt mig för att köra på. Är inte det minsta godissugen längre så varför börja igen då? Bara onödigt att trigga igång sötsuget.


En annan sak som jag ska dra ner på är mackor för jag äter alldeles för mycket bröd och jag är lite trött på det.. Så idag när jag kom hem kokade jag havregrynsgröt som jag serverade med lingonsylt och mjölk. Skitgott! När jag bodde i Åmål var det min standardfrukost men sen jag flyttade till Skåne har det blivit naturell yoghurt med müsli istället. Har faktiskt saknat gröten och det är ju ett perfekt kvällsmål istället för smörgåsarna.

För övrigt är jag gräsänka hela veckan. Göran behövde vila från jobbet (och kanske från mig med, vad vet jag hahaha...) så han tog ledigt och åkte hem till Norrland. Jag har själv en ganska fullspäckad vecka, ingen rast ingen ro. Ikväll har jag jobbat till sex, imorgon ska jag värda två timmar på kvällen, på onsdag eventuellt bortbjuden, torsdag träning och fredag utgång med Sophia. Hej och hå!

Nu ska jag i myskläderna och lägga mig i soffan. Underbart!

Nya smycken

Lovade ju lite bilder på mina nyinköpta smycken som jag köpte billigt genom en jobbarkompis. Here they come!


Gillade läderdetaljerna på detta armbandet från Diddi.


Läckert halsband med lång kedja, även det från Diddi.


Änglar i olika storlekar, modeller och färger i form av berlocker.
Gjorda av en vän till en av mina arbetskamrater. Söta!


Armband med berlocker, Diddi. Lägg märke till att en
av mina skyddsänglar även fått plats på det. Från Diddi.

Bra liknelseKollar ibland på Dr Phil och visst är mycket som är överdrivet med det han säger, han är ju amerikan, men jag tycker ändå han har en del poänger. Kollade i morse på en repris där han pratade om vikten av att jobba på sitt förhållande och han liknade det med en trädgård. Hör här!

När man ska anlägga sin trädgård är kreativiteten på topp och man lägger ner massor av möda och besvär för att få det fint, snyggt och trivsamt. Om man sen sätter sig på verandan med inställningen att "nu är det klart" så blir det ju ohållbart. Trädgården kommer snart att gro igen av allt ogräs, torka ut och så småningom dö.

Applicera nu detta till er kärleksrelation, eller vänrelation också för den delen, så förstår ni poängen. Riktigt bra metafor enligt mitt tycke.