Mysig lunchpromenad och beröm

Idag hörde Frida av sig precis innan min lunch för att gå lunchpromenad med mig. Så glad jag blev! Saknar henne skitmycket på jobb ju.


Here she comes =) Både Jack och Saga var med!


Världens sötaste Jack sov gott hela tiden.

Det blev en promenad på sisådär 25 minuter så vi hann snacka en del. Det var riktigt skönt ute, fick ta av mig jackan för att jag blev så varm.


Vilka coola vagnar det finns nuförtiden.

Fick skjuts hem av Daniel efter jobbet eftersom det började regna. Skönt att jobba förmiddagspasset hela veckan och få lite lediga kvällar. Var förresten hos kuratorn idag och fick jättemycket beröm av henne. Hon menar att jag verkligen jobbat med mig själv och att hon ser en helt annan Carina idag än den hon mötte när jag först kom till henne för ett och ett halvt år sedan. Jag såg att hon var märkbart rörd när hon sa det och hon sa även att hon kände sig priviligerad som fått jobba med mig. Dessutom menade hon att även hon lärt sig jättemycket av mig eftersom hon tycker jag är så klok. Det var väl beröm som kallas duga! Snacka om att jag blev glad och stolt över mig själv! Jag känner ju själv att jag utvecklats jättemycket men det är ändå skönt att få ett kvitto på det och en bekräftelse på att jag är på rätt väg och inte ute och cyklar.

Idag på morgonmötet passade jag på att säga till Maggan hur mycket jag/vi kommer att sakna henne! Hon blev väldigt rörd och då blev jag och några stycken till också ledsna. Så det blev så att vi satt där och snörvlade ikapp! Faktum är att Maggan är helt fantastisk när det gäller att ha empati och förståelse när någon inte mår så bra. Hon har fungerat lite som "hjärtat" i gänget för hon förstår alltid vad man menar när man är ledsen över något. Det behövs en sådan person i en grupp så att det blir en bra balans. Så jäkla trist att hon blir borta efter den här veckan då hon går i pension.

Ja, det var väl det hela för idag. Fast en höstbild kan man ju alltid klämma in ;-)

Värdträff

Klockan tio var man åter på Friskis, den här gången för en värdträff. Det var ganska många som kom, säker en sextio personer, och det var ett kul och givande möte. Det hade nämligen hyrt in skådespelare som spelade upp olika scenarier som man kan hamna i med missnöjda kunder (i vårt fall motionärer) som vi sen fick ha synpunkter på och komma med förslag hur man bättre skulle ha hanterat situationen. Jättekul faktiskt! Vi fick också göra en del kul lekar så det blev verkligen skitgo stämning.


Vår verksamhetschef Anette med de två skådespelarna.


Hahaha...snacka om att se koncentrerade ut...


Ett minst lika koncentrerat gäng till.

Killen i rutig skjorta är nybliven servicevärd.

 

En av värdarna får vara med och agera.

 

Frukt och fika smakade finfint.

 

Det blev en promenad till och från Friskis och det är jätteskönt ute. Nu funderar jag på att ta en joggingtur faktiskt. Det är ju perfekt luft för det! Man kanske skulle ta sig till Pålsjö skog rentav...hmm....

 

Och så här grannt var det på kyrkogården idag.

Skött mig =)

På eftermiddagen blev det en promenad  bort till syrran för att titta till huset. Idag har det varit dimma och sådant där fint regn hela dagen. Men det är tacksamt att fota i sådan ljus för det blir riktigt fina bilder.


Viskängen med kastanjeträden. Mäktigt!


Nästan som ett tak av löv =)


Det stod en okänd bil på garageinfarten???


Håller undan löv från brunnen så att det inte täpper till ifall det kommer mycket regn.

Ikväll var det första delen av "Så mycket bättre" och först ut var Tomas Ledin. Är ingen älskare av hans låtar men det är ändå kul att höra hur de andra artisterna får till det. Ikväll var Laleh överlägsen med sin version av "Just nu". Hon kommer nog att skrälla i den här omgången. Timbuktu var också bra, han kan nog också bli en ny favorit.

Och ikväll ska vi ställa tillbaka klockan en timme vilket betyder att man får en timme tillbaka inatt. Gött! Få se om man kan somna nu, kan bli lurigt eftersom jag sov på eftermiddagen. Jaja, är ändå ledig imorgon så skitsamma!