Bra dag!

Var uppe och hoppade vid åtta i morse och blev riktigt glad när jag drog upp persiennerna. Sol och en riktigt fin morgon, vad mer kan man begära liksom? Syrran och jag hade sällskap till Friskis och trots det vackra vädret kom det en hel del folk till hennes pass. Och passet var lika energigivande som vanligt samt att det var kul folk med.
 
Hängde lite på balkongen på eftermiddagen och begav mig sedan hem till syrran och Jocke en stund för att mysa lite på dera utplats. Syrran och jag lyssnade lite på musik för att hitta pontentiella låtar och steg till hennes pass. Tror vi skulle kunna hålla på hur länge som helst med sådant där utan att tröttna! Mycket tok och skratt blir det också...hahaha..
 
Kalle med kompis som skulle övernatta och Joakim.
 

Fina syster!

Kalle käkar chips =)
 

Oj, så sammanbiten man kan se ut då..hehe...
 

Det blommar fint i Gunnarssons trädgård.
 
Nu är jag hemma igen och det är filmkväll som gäller. Ska klämma två filmer tänkte jag. Och ingen klocka på ringning i morgon bitti. Underbart!

TV-utbudet suger

 
Fredagar är en sådan där dag då det är så skönt att bara sjunka ner i soffan och slappa framför tv:n. Allrahelst efter en sådan vecka jag haft nu, fullt ös hela dagarna och jättemycket att göra på jobbet. Känns som att huvudet ska sprängas så fullt är det. Och vad finns att se på tv då? Inte ett skit om ni frågar migl! Det är bättre utbud i veckorna än det är på helgerna enligt mitt tycke. Ska det vara på detta viset, som Sverker skulle ha sagt?? Visst, man kan väl sysselsätta sig ändå, men nu var det se tv jag ville. Så det så! *Surar*
 
Idag har det börjat en ny medarbetare hos oss, en ung tjej i 20-årsåldern. Hon satt hos mig hela eftermiddagen och verkar hur go som helst, så det blir nog bra.
 
Och nu börjar semesterperioden för många svenskar. Själv har jag inte semester förrän i augusti och ska då ha fem hela veckor. Det ni! Kanske dags att börja planera lite. Inte min starka sida! Förslag på vad man kan hitta på någon?

Soldag...tjohooo!

Åhh, äntligen lite vackert väder! Ville nästan inte gå in på jobbet i morse eftersom det var en så underbar morgon. Men plikten kallade ju såklart men har ändå uttnyttjat vädret maximalt idag. Hade lunchdejt med Björn, en kollega och vän, och vi passade på att gå en promenad efter vi käkat.
 
Världens bästa Björn =)

Eftermiddagen gick fort, vi hade två timmars möte och tiden bara flög iväg. När jag kom hem svidade jag om och begav mig ut på en tur cross-training i Jordbodalen. Hade sådant där underbart flyt som man har lite då och då. Kändes som om jag hade kunnat fortsätta springa hur långt som helst. Underbart känsla och verkligen eftersträvansvärt!
 
Njuter!
 

Älskar grönskan som är ute nu.
 

Inne i skogen.
 
Har verkligen ingen lust att gå och lägga mig på kvällarna. Men nu måste jag väl det ändå. Är ju nästan hopplöst att komma upp på morgonen och har varit så nära att försova mig hela veckan. Imorgon får vi en ny medarbetare igen, en tjej. Alltid spännande med lite nytt folk. 
 
Nattinatt!