Kvällspromenad mm

Ikväll har jag och Maggan varit ute i Hanebol och gått 7,5 km. Kändes som förr i tiden, för vi har tampats en hel del i de där spåren. Känner mig så hemma där och det är så mysigt att träffas för jag saknar henne som fan!

Har även varit på min fd arbetsplats Provinstidningen och kramat alla mina gamla kollegor. Blev även en sväng förbi Gullsjö Rehab, ett av träningsställena här i Åmål, för att snacka lite med Titti, en av ägarna. Slutade med att jag bokade in mig på ett träningspass på fredag och sen det blir nog lite utgång efter det.

Jag och Bettan har även varit runt i stan och satt upp lappar om loppisen hon och svägerskan ska ha i helgen. Hoppas det blir lite folk som kommer och köper nu.


Så här fint är det här nu.


Grönt och härligt!


Bettan nopprar jordgubbar (svenska). 50 kr/asken. Jajamän!


Från kvällens promenad.

Vad svårt det är att komma i säng på kvällarna när det är så ljust ute. Men nu är det i alla fall dags. Godnatt!

Underbara ÅmålSå har man landat i Dalsland och det är så fint. Älskar Vänern som är minst lika ro- och energigivande som havet. Och skogen, nu pratar vi riktig skog, som jag saknar så när jag är i Skåne.

Var framme vid halv nio-tiden igår kväll och tog en sväng in till Maggan det första jag gjorde för att krama lite på henne. Hon har tagit ledigt på torsdag så att vi kan umgås ordentligt. Ska bli så mysigt! Håller vädret i sig idag blir det nog en promenad också när hon kommer hem från jobbet. Tyvärr ska det ju bli regn hela veckan så det gäller att passa på idag när det ska hålla uppe.

Jag och Bettan satt uppe till midnatt och snackade och uppdaterade varandra sen somnade jag nog inte förrän vid ett. Hade ändå klockan på åtta i morse, vill uttnyttja dagarna så mycket det bara går. Nu har Bettan dragit till sin svägerska för att ställa iordning en loppis de ska ha till helgen. Ni skulle se vad med prylar hon har! Där är vi verkligen olika, jag är ju bra på att rensa och slänga, på gott och ont. Ha loppis är ju ett riktigt bra sätt att göra sig av med lite prylar och samtidigt tjäna en slant på det.

Idag är inget inbokat men ska ta mig ner till stan (tar typ 10 minuter att gå) för att se om allt är sig likt. Imorgon ska jag luncha med mina fd arbetskamrater och jag har en del som jag tänker kontakta. Full rulle med andra ord!

Kram till alla från Åmål!

Fått lite färg =)Så var sommarvärmen över för denna gången. Hann bli lite brun i alla fall! Idag har det regnat hela förmiddagen men just nu håller det uppe. Termometern visar endast +9 grader mot +21 igår vid samma tid. Perfekt temperatur att köra bil i. Ja, jag drar till Åmål om ett par timmar och lär vara framme någon gång ikväll. Ska bo hos Bettan som vanligt, funkar jättebra. Kommer och går precis som jag vill och behöver inte passa några tider alls. Så som jag vill ha det när jag är ledig. Gött!

Tar med datorn så att jag kan uppdatera bloggen lite om jag hinner. Lovar ingenting ;-) Ska umgås med vänner och njuta av den dalsländska naturen som jag älskar så mycket! En del träning blir det säkert också. Fattas bara!

Ciao alla fina läsare. På återseende snart!