Popcorn

 
Har knött i mig en hel påse popcorn själv ikväll. Vad skulle det vara bra för? Fort gick det med och nu har jag ont i magen =/
 
Idag har vi blivit nominerade till "Sveriges bästa kundservice" på jobbet. Vi är ett av tre företag i Sverige som blivit det. Så idag firades det stort. Känner mig ganska stolt över att varit med och bidragit till detta faktiskt. Det hade varit så jäkla kul att vinna hela tävlingen.

/Natti

Efterlängtad fredag!

 
Länge sedan jag är så glad över att det äntligen är fredag. Den här veckan har varit dryg och jag har känt mig stressad.
 
Första advent redan. Tiden rusar och jag hinner inte med. Har inte ens hämtat ner adventsgrejerna från vinden och fönsterna är skitiga. Så nu har man lite att pyssla med i  helgen med. Vad var det för fel med lugn och ro liksom?
 
 
/Darin på Vakna med The Voice

Läste om skratt att det....

  • Stärker vårt immunförsvar.
  • Löser spänningar och stress på ett mycket effektivt och positivt sätt.
  • Minskar risken för utbrändhet.
  • Löser isolering och nervositet.
  • Reducerar konflikter och skapar samhörighet.
  • Gör oss mer kreativa, och ger oss positiv energi.
  • Ökar lungkapaciteten. Skratt ger god träning och kan jämföras med jogging eller rodd.
Hur ofta skrattar man sådär riktigt gott? Jag gör det faktiskt inte så ofta, men varje gång jag gör så tänker jag hur skönt det är. Det kan gå långt mellan gångerna jag riktigt vrider mig av skratt, ni vet när man får så där ont i magen men ändå inte kan sluta.
 
Har funderat lite på det där hur det kommer sig att en del har så nära till att skratta medan en del aldrig tycks göra det. Någon som har en teori om det? Aja, inga stora världsproblem precis, typiskt mig att fundera på så där konstiga saker.
 
/Nattuggla