Mys med tjejerna

Då fler av tjejerna i samma gäng ville ha massage av mig bestämde jag för ett tag sen att ha en myskväll sådär lite spa-inspirerat. Så ikväll har jag haft fyra massagesugna tjejer här. Har bjudit på lite smått och gott, bland annat min goa kesoröra som var mycket uppskattad. En röra på keso, majonäs, röd lök och kryddor som man har på lite grövre bröd tillsammans med kalkonkött och grönsaker. Hade även kaffe eller té (yogité), frukt, nötter och lite mörk choklad med pistage i. Alla fyra fick rygg- och nackmassage på en halvtimmer i var. Gott mör i armarna nu!
 
Hade tänt ljus i hela lägenheten, till och med på toaletten. Myyys!
 
För de som ville hade jag lagt fram ansiktsmask.
Lite böcker om hälsa fanns också att bläddra i.
 
Lite tilltugg.
 
En del föredrog yogi-tét framför kaffe.
 
Frukt och nötter. Läge att göra en liten fruktsallad =)
 
Cecilia ser glad och nöjd ut.
 
Twinkal ser inte heller missnöjd ut =)
 
Sophia vill ha mer vatten?
Bra att dricka mycket när man får massage.
 
Ja, idag har det verkligen varit full fart. Hela förmiddagen ägnade jag åt städning. Har nämligen åtagit mig en flyttstädning och idag tog jag hela köket som ju är en sådan sak som tar mest tid. Värst är att dra fram spis och rensa avlopp. Men det måste ju göras. Tog några fönster också. Har hela nästa vecka på mig så det får bli lite då och då. Perfekt!
 
Arbetsdag imorgon igen och det händer en hel del. Bland annat får vi ny chef. Ska bli intressant att se vad det blir av det.
 
/Trött i kroppen

Söndag

Visste ni att söndag är den första dagen i veckan? I alla fall enligt kristen tideräkning. Vilken tur att vi inte lever efter det för då hade man ju jobbat idag. Fast min dag är fullspäckad ändå, mest av trevligheter =)

/Back soon

En glimt in i 40-talets skola

Idag innan träningen var jag och syrran till Slottsvångsskolan för att bland annat se hur en skoldag kunde se ut på 40-talet. Elverna hade klätt sig i tidsenliga kläder och miljön kändes väldigt övertygande. Bilder? Ja sjävklart!
 
Nostalgi! De här planscherna minns även jag.
 
Underbart!
 
Huu!
 
Rättstavningsplancher =)
(Klicka på bildern för att se dem större).
 
Klassrummet med de klassiska träbänkarna.
 
Vi fick se lite tidsenliga lekar...
 
...och även tidsenliga kläder. Kul!
 
Ordning i klassen! Kalle i rödrutig skjorta.
 
Rosetter i håret på flickorna =)
 
Hängslen på pojkarna och välkammade frisyrer.
 
Fröken slarvmaja i bild...hehe...
 
Dags för högläsning.
 
Slut för idag och okej att sätta på kepsen igen.
 
Och hela livet framför sig =)
 
Lite suddig bild på fina Kalle.
 

Jag och syrran ilade sen vidare till Friskis för lördagens obligatoriska träningspass. Syrran hade mycket nya steg och även en del ny musik. Riktigt skoj och ganska tung styrka med galet mycket armhävningar. Pust! Blev även en vända på stan för mig för att fixa lite för morgondagen då jag bjudit hem några tjejer på lite mys.
 
Har även åttagit mig en flyttstäd som jag tänkte jag skulle påbörja idag. Visst är man snäll!
 
/Fönstertvätt