Superlördag

Idag har det varit öppet hus på Friskis vilket betyder att det ordinarie schemat utgår och ersätts med ett antal 25-minuterspass där man har möjlighet att testa på det träningsformer som erbjuds. Var där och jobbade några timmar på förmiddagen och det var ganska bra fart i salarna. Lokalerna är nu helt färdigställda efter den ganska omfattande renoveringen som gjorts och som tagit hela sommaren.
 
Innan öppning, placet gapar tomt.
 
Corepass för alla åldrar ;-)
 
Rouger, (vår pt) och Anette (vår verksamhetschef) laddar för pass.
 
Rouger instruerar i cirkelgym.
 
Här har vi Rickard som är igång på cirkelgym.
 
En del av uppvärmningsparken på gymmet.
 
 
Vår receptionspersonal hade fullt upp.
 
Blev ingen träning för mig på Friskis idag men när jag kom hem gick jag ner i vårt gym här hemma och körde ett tufft pass på en timme.
 
Resten av dagen har varit avkopplande. Har sovit middag, sett på tv och ätit god mat. Ikväll blev det kyckling med rotfrukter och stekt potatis.

Katt

Katt jag fotade på Madeira i våras.
 
Åhh, vad jag vill ha en katt! Jag tänker ofta på hur mysigt det hade varit.
 
Men så tänker jag på hur jag bor (i lägenhet, högst upp och med flera trafikerade gator runt om). En katt ska ju kunna vara ute och känna sig fri, men jag hade oroat ihjäl mig för vad som skulle kunna hända den. Flera av mina grannar har katter som är ute och jag är helt facsinerad över att det funkar med alla faror som lurar.
 
Och hur gör man om man vill resa bort? Det är ju inte självklart att någon vill hjälpa en och ta hand om katten när man är på semester. Finns det pensionat att lämna den till?
 
Någon gång i livet måste jag bara ha en sådan där ljuvlig varelse, för jag bara älskar de där djuren.
 
/Mjau

Högklint

Sju kilometer sydväst om Visby hittar man Högklint, Gotlands högsta klint som stupar 48 meter rakt ner i vattnet. Lite läskigt att gå nära kanten men det är en underbar utsikt däruppe. Och här kommer bilderna;
 
Även här är landskapet ganska kargt...
 
...och lite vindpinat.
 
Vid kanten här stupar det rätt ned.
 
Nere i "Getsvältan" där havet gröpt ut grottor i klinten.
 
Så mäktigt!
 
Liten på jorden =)