Den 18 april 2014...

...beräknas de här två godingarna få en bebis!
 
Fattar ni! För det gör nämligen inte jag. Jag ska bli mormor. Hur gick det till liksom? Jag är ju typ 40 och Annelie 15 år! Jasså, inte det nej. Räknas det inte hur det känns då? Nähä..
 
Mormor...mormor...Smaka på ordet! Så overkligt, så konstigt...så otroligt underbart!

Tisdag och Friskis för hela slanten

Ja, lite jobb har det ju såklart varit också. Dagen har gått fort, har varit både möte och utbildning. Mötet var med med bästa chefen, Maria, och vi körde en "walk and talk". Perfekt för det idag då det varit helt underbart väder ute och att jag älskar att promenera är väl ingen hemlighet.
 
Efter jobbet var det, som varje tisdag, raka spåret till Friskis för mitt värdpass. Hittade Monas peruk som hon har när hon kör sina "spex-pass". Var ju så klart tvungen att testa..hehe..
 
Schnyggo!
 
Idag var jag kvar en timme extra och körde ett tufft pass på gymmet. Massor av folk däruppe. Nästan lite trångt faktiskt.
 
Nytränad Carina.
 
Var inte hemma förrän åtta. Inte mycket till kväll med andra ord. Har i alla fall hunnit köra en maskin tvätt och hängt den. Nu är det banne mig läggdags. 
 
/Saknar som fan

10 tips till bättre relationer/10

Många är väldigt starkt formade av sina föräldrar. Någons uppväxt kan se bra ut på ytan, men om ingen tog reda på hur du mådde och hjälpte dig att sätta ord på dina känslor under barndomen kan man väldigt lätt få relationsproblem som vuxen.
 
Dela med dig av din livshistoria för människor som står dig nära. Det ökar förståelsen och medkänslan. När man förstår varför någon är som den är, och reagerar som den gör, kan man lättare förstå den andra.