Lima finally

Ligger nerbäddad på hotellet i Lima efter att ha varit på resande fot i 22 timmar.  Ni fattar inte vilken trafik det är här och det är djungelns lag som verkar gälla. Vadå trafiktegler! 

Ute låter det som tolvslaget på nyår för här skjuter de raketer på julafton.  klovckan ör elva på kvällen och vi fåt se hur det går att sova.

Natti! 


Kunna sova inatt, det är frågan

 
Ja mina vänner. Nu är det bara timmar kvar tills det bär av till Kastrup för flygresan till Lima. Taxin väntar utanför 05.45. Tjohoo! Vi kommer att mellanlanda i Paris sen flyger vi direkt därifrån. När vi kommer fram till Lima är det kväll, så det blir direkt till hotellet och sova. 
 
Jag kommer inte att prioritera bloggen medans jag är borta, men skriver om det finns tillfälle och tid. Kan ju vara ganska skönt att släppa allt vad sociala medier heter. Har man semester så har man ;-)
 
Vill önska min familj och alla mina vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Var rädda om er och varandra och glöm inte att ni är värdefulla för mig, var och en på ert eget speciella sätt. Kärlek till er alla!
 
Vill avsluta med en bild som jag tycker mycket om. Älskar sättet som vi ser på varandra på bilden. Jag och Annelie med Sixten i magen. Jag tycker bilden är vacker.
 

Ge mig ljus!

 
En av de bästa sakerna med att ge sig iväg imorgon är att jag äntligen får se lite ljus. Det här mörkret dödar mig långsamt.
 
Och fy fasen hörrni, att packa för en hel månad är banne mig ingen lek. Beslutsångest de luxe! Men allt går att köpa för pengar om man nu skulle glömma något. Glömmer gör ju aaaaldrig jag...hahaha..