Stå upp

Efter några avhopp blev det till slut bara jag och Johanna som igår kväll äntrade baren på The Tivoli. Inte så mycket folk när vi kom men sen blev det knökfullt där på verandan och fullt med folk på gatan utanför. Perfekt kväll blev det också efter att ha regnat större delen av dagen.
 
De kör buffé på onsdagarna och det var helt fullbelagt.
 
Vi såg en del bekanta, bland annat några före detta kollegor. Björn och Niklas dök också upp. Den bästa för kvällen var nog Ludde, en yngre kille som jag sett tidigare. Han har verkligen utvecklats som ståupp-komiker, riktigt bra var han. Han fick med sig publiken jättebra också så stämningen var på topp.
 
Johannas snälla pojkvän Alex kom och hämtade oss så jag blev skjutsad ända fram till porten. Tack för det!
Och tack fina Johanna för en trevlig kväll =)

Ditten och datten

Ikväll blev det en tur till Pålsjö skog och en powerwalk plus lite löpning. Konditionen är sjukt eftersatt efter alla turer med mitt mående, men nu ska det bli ändring på det.
 
Sixten och jag har talats vid idag. I telefonen. Hans första telefonsamtal för övrigt. Lilla godingen, vad jag längtar efter honom! Han kommer att vara nästan fem månader när vi ses nästa gång.
 
Pratsam kille =)
 
Gjorde skitgod mat ikväll. Köttbullar i grönpepparsås. Lite tidsödande, men väl värt mödan för det smakade verkligen bra. Längtar redan till matlådan imorgon!
 
 
Ser även fram emot imorgon kväll då jag och tre kollegor (Charlotte, Hanna och Johanna) ska ner på stand-upen på The Tivoli. Den här gången är det Fritte Fritzson & Ludde Samuelsson som har huvudnumret.
 
Nu en dusch och sen läggdags. Tjing!