Valborgsmässoafton

 
Torsdag idag men det känns som fredag. Ledig dag imorgon ju! Ska bli skönt med långhelg. De flesta jobbar väl halvdag idag, men själv jobbar jag till sex ikväll och i gengäld har jag haft sovmorgon. Sover illa så det var skönt att ändå kunna ligga kvar i sängen lite längre.
 
Efter jobbet åker jag raka spåret hem till Björn som bjudit hem lite folk för grillning. En del har jag träffat innan men även folk som blir nya bekantskaper. Fattade att vi skulle bli en åtta stycken. Ska bli trevligt! Har marinerat fläskfilé att lägga på grillen och även gjort lite kall paprikasås som brukar uppskattas som tillbehör. Tar såklart med kameran för lite dokumentation!
 
Tyvärr blir nog inte vädret med oss men det ordnar sig alltid =)

Ge barnen kärlek och mera kärlek...

 
Man brukar säga "det som inte dödar dig, gör dig stark". Det är verkligen en sanning med modifikation tycker jag. Det kanske stämmer när man går igenom något svårt som vuxen. Men jag tänker på alla barn som växer upp med föräldrar som är svåra, bittra, arga, aggresiva, berusade, likgiltiga, hånande, kränkande, kärleks- och respektlösa...ja listan kan göras lång. Inga barn blir starkare av något av det där utan blir mer eller mindre skadade för livet. Hur tragiskt är inte det?
 
Visst, det dödar inte men stark blir man då banne mig inte som vuxen om man haft en svår uppväxt. Man tappar tron på sig själv och tycker inte man är värd något bättre. Många har det svårt med relationer, släpper inte in någon nära inpå eller har problem med att känna sig tillräckliga. Att känna äkta tillit är också svårt. Om man inte kunnat lita på sina föräldrar, vem kan man då lita på? Om man inte känt kärlek från sina föräldrar, vem kan då älska en?
 
Ett barn ska aldrig behöva känna sig oälskat. Det borde vara lag på det!

Högpresterande team

Idag har halva styrkan på jobbet haft halvdag  för att jobba med att bli ett högpresterande team. Jättekul och intressant, mycket tack vare Anna-Lena, vår inspirerande coach. Underbar tjej! Och vi fick jättemycket beröm av henne. Hon har följt oss länge och sett hur vi utvecklats, och vi känner det verkligen själva också. 
 
Här kommer lite bilder från vår fikarast där på Scandic Hotell och alla har mat i munnen..hahaha..
 
Charlotte och Vibeke.
 
Smarrigt bröd.
 
Och lite annat smått och gott.
 
Sötnöten!
 
Palle och Agneta är sugna.
 
Och Susie verkar också gilla vad hon ser =)
 
 Jag och Charlotte hugger in!
 
 Färsk ananas. Så gott!
 
Slutätet! Nu kör vi igen.
Anna-Lena och Maria håller i trådarna.
 
 Tack! =)
 
Är så glad att ha mina fina arbetskamrater <3