Varit ute på vift

Hade hoppats på lite varmare väder idag. Men den där envisa nordanvinden ställer till det. Så det var allt halsduk och vantar på när jag gick ner till stan på förmiddagen för att gör en del ärenden.
 
Passerar det här trädet på väg ner till stan.
I början på veckan var det inga blommor =)
 
Var på Hälsokosten och optikern samt på HM. På nåt konstigt jäkla vis hamnar jag alltid i någon provhytt. "Man kan ju i alla fall prova lite. Det kostar ju inget". Typ...
 
Provade den här blusen. Inget köp på den!
 
Syrran ringde när jag stod där i hytten och frågade om jag ville komma förbi på hemvägen för lite häng på altanen. Så jag tog vägen upp för Kärnantrapporna och genom parken där. Så fint med alla blommor!
 
Annorlunda tulpaner.
 
Fortfarande galet mycket skilla.
 
Uppblandat med lite gult..
 
...och lite vitt.
 
Det var betydligt skönare på Gunnarssons altan kan jag säga. Blir skillnad när det är lite lä. Så nu har man solat lite för första gången i år. Ja, i Sverige i alla fall. Inte mycket färg kvar sen resan i januari kan jag lova. Men kan inte bry mig mindre.
 
Inte helt fel väl!
 
 Jocke löser korsord och jag halvsover..hehe..
 
Kan inte bestämma mig om jag ska hänga med ut och äta ikväll eller bli hemma. Fast jag går nog ut ändå. Kan vara trevligt att träffa lite folk och snacka lite. Ja, så får det nog bli =)
 
/Ciao!
 
1 Ulla:

skriven

ja gå ut med dig...kul ju!

2 Lindis:

skriven

Härliga bilder, får uppleva våren här hos dig på din fina blogg =) Låter som en bra ide att gå ut och träffa folk, ibland får man tvinga iväg sig om man inte är på topp men är oftast efteåt så glad man gjort det och fått så mycket positivt påfyll som får en att må bra vidare framåt en stund!!! Kram och ha en trevlig kväll!!!

Kommentera här: