Spontanhäng med syrran sådär en tisdag

Idag efter mitt värdpass gick jag och syrran ut och tog en bit mat. Inget planerat utan bara ett spontant infall vi fick! Som sagt, gillar det spontana.
 
Blev Kitchen & Table som fick sig ett besök av systrarna Taxén. Var väl sådär om ni frågar mig men syrran var nöjd. I alla fall med maten. Jag beställde en räksmörgås som såg fin ut men som inte alls smakade särskilt gott. Besviken! Dessutom fick jag min macka säkert 20-25 minuter innan syrran fick sin lax. Det är väl ett krav man kan ha att få in maten samtidigt? Blev ingen dricks från mig i alla fall!
 
Ser smaskig ut på bild i alla fall...
 
 Otålig! "Vill ha min mat nuuu!"
 
Det började bli kyligt när solen försvann bakom taknockarna så innan vi gick hem tog vi varsin kaffe inne på Café Viva och surrade någon timme till.
 
 
Nu är jag hemma igen och funderar seriöst på att gå och lägga mig nu. Är trött eftersom jag sover så dåligt på grund av den jäkla rethostan.
 
/Natti

Piff i köket och annat smått & gott

När jag var i Vallentuna hade Annelie köpt små terracottakrukor som hon planterat kryddväxter i. Tyckte det var så fint att jag blev inspirerad att göra samma sak. Det blir mycket mysigare i köket och så doftar det ju så gott.
 
Nu har Majas matte kommit hem igen så hon har "flyttat hem". Blev allt lite tomt här hemma men jag vet ju att jag stöter på henne titt och tätt ute på gården.
Sara hade köpt te och fudge till mig som tack för hjälpen.Tack, tack!
 
Sötaste Maja <3
 
Har varit hos syrran en stund idag också och hängt lite på deras veranda. Det har ju varit riktigt skönt ute även om inte solen visat sig. Blev en fika och lite snack som vanligt. Vi kan då bubbla om något hela tiden!
 
Skönt häng!
 
Måndag imorgon vilket betyder DANS! Looking forward to it!