Sammanstrålning i solen

Idag har Annelie med familj och syrran med familj sammanstrålat på Koh Chan i Thailand. De har hängt vid poolen vid familjen Gunnarssons hotell och sen käkat middag med BBQ tillsammans på kvällen. Så kul, för de träffas så gott som aldrig annars.
 
Annelie och Sixten vid poolen.
 
Och här är det BBQ på gång.
 
 Och Sixten låter sig väl smaka. Lilla matvraket <3
 
Ja, och här hemma kom våren av sig lite. Regn och rusk. Vilken kontrast. Och nu kan det även komma  lite snöblandat regn de kommande dagarna. Så onödigt!
 
Pratade med en kund idag, en herre på 77 år, som menade att man kan se hur sommaren blir om man studerar hur fåglarna bygger sina bon. Ju högre upp i träden de bygger desto varmare och torrare sommar. Och vice versa. Han hävdade att han aldrig sett det slå fel. Och i år bygger de sina bon högt...tadaam! Ska bli skoj att se hur det stämmer.

Tysta män

Ett problem i många relationer verkar vara att männen ofta har svårt att både visa och prata känslor. Det är nästan tabu för många. Men om man inte släpper på locket och vågar prata, diskutera och öppet visa sina känslor, hamnar man till slut i en situation där allt brister.

Enligt normen är det inte alltid okej för män att visa sina känslor på samma sätt som det är självklart för en kvinna. Många kvinnor dras till tysta  "svåra" män med stoneface men själv tycker jag det är mycket mer attraktivt med dem som kan visa att de är både glada, ledsna, rädda, oroliga, ångestfyllda osv...Jag är säker på att de männen i det stora hella mår mycket bättre och även har mycket lättare att ge sig hän i en kärleksrelation.

Samhället behöver en uppgradering. Män behöver få komma ut och kliva över den barriär av tabubelagda känslor som byggts upp. De bör släppa på prestigen och våga prata. Men alla bär ansvaret för att det ska hända. Först när den rådande samhällsnormen ger vika tror jag att vi kommer se att en av de viktigaste samhällsförändringarna på länge.

Vackert med män som har kontakt med sina känslor.

Lite barn i stugan

Äntligen fick jag och Frida till en träff. Att Julia också hängde på var ju ännu roligare. Meningen var att vi skulle hänga i lekparken och det gjorde vi också, men det började regna så vi fick söka skydd hemma hos mig. Vi tog en kaffe och hann bubbla lite. Kul med lite barn i lägenheten! Hör ju inte till vardagen precis och hon har verkligen två riktigt fina solstrålar, Jack och Mannie. Jack ville inte vara med på bild men Mannie var det inga problem med.
 
Ett riktigt lite charmtroll!
 
Det syns vem som är mamman..haha..
Vem ser ut att vara mest på språng?
 
Gårdagen var också trevlig. Jag och Björn tog en promenad och lagade och åt sen riktigt god mat tillsammans. Såg en film som såg lovande ut på trailern men den levde inte riktigt upp till förväntningarna.
 
Har velat ut och springa men så fort jag bestämmer mig för att ge mig av börjar det spöregna. Jaja, det är ju ljust ett tag till nu när klockan är framflyttad en timme.
 
Det ska bli så skönt med två fyradagarsveckor nu. Det gör verkligen stor skillnad. Så skulle man alltid ha det!
 
Har just chattat med syrran från Thailand och där var det läggdags nu. Allt verkar vara okej och även Annelie har återhämtat sig bra. Skönt för henne.