Blomsterbomb

Den enda fördelen med det rådande vädret är att det är väldigt gynnsamt för växtligheten. Det är väldigt grönt och fint ute och det blommar som aldrig förr. Jag kan inte få nog av det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst är det fint! Det gäller att njuta så mycket det bara går. Jag och syrran gick en PW sent i eftermiddag också så jag har varit ute en hel del idag. Har även hunnit med lite matlagning, har gjort en kålpudding som jag hoppas ska smaka. Enkelt och gott med lite färskpotatis och lingon. Ja, det fanns färskpotatis i affären idag. Det betyder sill till lunch någon dag. Mums!

Sixten på tråden

 
Hur underbart är det inte att bli uppringd på Facetime av den här nöjda killen, min stora idol! Och han var ivrig att få visa alla sina nya färdigheter. Han vet nu var munnen och öronen sitter och sa "pappa" flera gånger under samtalet. Ja, han sa en massa andra saker också såklart, men som var lite svårarare att tyda...hihi..
 
Och så fick jag massor av goa pussar också. Precis vad jag behöver!
 
Kärlek på hög nivå <3

Zumba och lunch- och fikadejt

I förmiddags tog jag mig ner till Söder i ösregnet för att möta upp Eva och Johanna för att köra ett pass zumba. Kul att testa ett annat träningsställe än Friskis och se lite nytt folk. Full rulle blev det och ledaren var jätteduktig med bra energi.
 
Eva drog in till stan och jag och Johanna tog sällskap hemåt. Landade hemma och tog en dusch bara för att vända tillbaka in till stan för att möta upp Sophia för lunch.
 
Det kan vara fint även från en parkering.
Passerade Nic på väg in till stan.
 
Det blev en lunch på Holy Greens som Sophia pratat länge och gott om och att jag borde testa, så äntligen blev det av. Deras idé är att ha endast ekologisk mat med råvaror från en närliggande gård. De serverar sallader, juicer och smoothies som de känns ensamma om. Väldigt fräscht måste jag säga. Och nyttigt!
 
Jag tog en "Kale & Chevre" som innehöll Chevre, quinoa, valnöt, grönkål, picklade äpplen, edamamebönor, salladsblad med en dressing gjord på färska örter. Jättegod och mättande.
 
Vi gick sen vidare till Espresso House på Bruksgatan för varsin kaffe och blev sen sittandes där några timmar. Så är det när man har mycket att prata om. Just love it!
 
Fina Sophia <3
 
Har haft en riktigt fin lördag. Nu återstår bara kvällen och bara skit på tv. Varför är det alltid så? Lördagarna ska väl leverera bra tv? Tradigt!