Liten kylskåpsrensning

Omelett är verkligen toppen när man inte vet vad man ska göra till lunch. Det går ju att lägga i vad som helst egentligen, lite "Kajsa Varg" sådär.  Jag åker bort en vecka nu (ska till Vallentuna igen) så jag passade på att försöka rensa lite i kylskåpet.
 
Min omelett fylldes med broccoli, sugarsnaps, tomater och grönmögelost. Hur gott som helst och gjort på 10-15 minuter. Snabbt, enkelt och gott. Precis så man vill ha det när man kommer hem efter två tuffa träningspass. Ja helst varje dag faktiskt..hehe...Kom gärna med tips om mer sådan mat!
 
 
Ser att värmen är på intågande till veckan! Och det ser bäst ut i Östra Svealand dit jag ska. Tjohoo! Allt blir ju så mycket enklare när man slipper alla ytterkläder. Jag vägrar att frysa så jag går fortfarande i halsduk och vantar.
 
Valborgsmässoafton idag men jag blir hemma i min ensamhet. Känns helt okej för min del. Har tvättat men inte packat ännu. Får väl ta tag i det nu då ;-)

Kan man få en liten titt?

 
Tänk att få gå in i huvudet på de jag människor jag omger mig med och få en liten glimt av vad de tänker om en. Det skulle antingen bli en höjdare eller det värsta tänkbara. Och vad mycket man skulle lära sig av det. Snacka om feedback! Vad utvecklande det skulle vara och man skulle bli en mycket bättre partner, kollega, medmänniska och vän.

Men den som betraktar mig har ju sin ryggsäck som påverkar tankarna om mig. Därför kan ju en person uppfatta mig på ett positivt sätt medan någon annan kanske ser mig som ett hot. Alla har ju rätt till en uppfattning av mig som person, men det skulle säkert göra lite ont att inse att inte alla gillar mig, för så är det ju. Men å andra sidan så gör det inte så mycket, för jag har mina närmaste som jag vet tycker om mig precis som jag är. Och det är ju dessa människor som är viktiga.

En acceptans är helt klart godkänd som uppfattning av mig