Dagens glömska

Idag skulle jag ju skriva om vår kick-off på Friskis som gick av stapeln nu på förmiddagen. Men heter man Carina och är världens mest glömska tjej, så blir det aldrig som man tänkt sig. Ja, ni som känner mig vet ju! Och snart alla de som inte känner mig också. Suck! Ja, vad glömde jag i dag då? Jo, självaste kameran ligger kvar på Friskis, så klart! Så det får jag väl skriva om en annan dag dåra.
 
Är trött så in i norden. Jag har ju alltid kunnat somna gott men sen haft problem med att jag vaknar frampå morgonkvisten mellan sisådär tre och fem. Nu har jag dessutom fått problem med att somna när jag lägger mig PLUS att jag vaknar tidigt. Det suger verkligen musten ur mig! Just nu skulle jag lätt kunna somna en stund, men då kommer jag inte att kunna sova inatt igen. Det är verkligen en gåva att kunna sova, och tvärtom, en pina att inte kunna göra det. Har i alla fall sovmorgon imorgon, det känns skönt.
 
Nu blir det tvätt och matlagning och lite senare ska jag träffa fina grannen och hänga en stund.
 
Är förresten galet sugen på hemmagjorda köttbullar, brunsås och rårörda lingon!
Ser det inte gott ut? Mums!
 
Herrå!

Spontantur till Malmö

Syrran messade igår kväll och frågade om jag skulle med till Malmö som idag, där det är tränings- och hälsomässa hela helgen, "Go 2016". Klart jag var på! Träning och hälsa är ju alltid intressant.
 
Syrran hade först sitt vanliga lördagspass  och hade tre nya låtar idag. Succé som vanligt! Vi duschade på Friskis för att sen ta tåget till Malmö och MalmöMässan. På vägen från tåget mötte vi massor med folk som alla bar på påsar med Fredrik Pauluns produkter.Och den första montern vi besökte var också hans.
 
Liten kille med stor potential. Jag är en stor fan av hans produkter.
Blev 3 för 100:- för både mig och syrran.
 
 Här kunde man testa på crossfit-träning.
 
 Tungt hopprep..
 
 Riktigt färgglada träningskläder. Piggar upp!
 
 Syrran lyckas ju träffa bekanta var man än befinner sig..haha..
Här med friskiskollegor från Malmö som hade en egen monter.
 
 Mer träningskläder från Kartiraa. Tydligen är det färgstarkt som gäller i vår.
 
 Och här har vi självaste Karl Dyall. Även han färgstark ;-)
 
 Den här maskinen förstod jag mig inte riktigt på men...
 
 Här kunde man testa på vibrationsträning.
 
 Med den här coola tjejen kunde man testa på body-jam.
Väldigt dansinspirerat! Såg kul ut..
 
 Och de som testade såg nöjda och glada ut.
 
 Carl Dyall in action!
 
 Fuego, Friskis svar på zumba.
Den lilla flickan verkar sugen på att testa. Så söt!
 
 Även detta verkade uppskattat.
 
När vi ändå var i krokarna bestämde vi oss för att gå in på Emporia precis i närheten. Har aldrig varit där innan och shit vad stor det är! Vi var helt vilse där ett tag. Syrran hittade jättesnygga träningsskor och jag handlade lite goa dofter inne på Victoria Secret. Ska man plöja igenom det plejset får man nog ha minst en heldag på sig, så det får bli ett återbesök en annan gång.
 
Det blev tåget hem vid halv sex och viket pådrag det var med poliser på stationen där de hade noggrann gränskontroll innan tåget fick rulla ut från perrongen.
 
Syrran bakom påsarna..hehe..
 
 Och jag bakom samma påsar..
 
Lyxigast var ändå den från Victoria Secret ;-)
 
Så var den dagen så gott som slut. Och inte blir det sovmorgon i morgon heller. Vi har kick-off på Friskis hela förmiddagen och redan klockan nio kör vi igång. Efter mötet ska jag fota funkisar. Sen blir det nog soffan resten av dagen.
 
Du och jag syster <3

Vem är du bakom skrattet?

 
Jag tror att väldigt många människor lider i det tysta. Det kan vara för att man skäms över sin situation, för att man inte vill vara en belastning för sin omgivning, att man inte vill oroa eller för att man är rädd att folk ska tycka att man är konstig och sedan ta avstånd.
 
Jag tror inte det är bra, att lura nära och kära, vänner och familj, att tro att allt är bra. Att vara så himla stark och duktig utåt, när man i själva verket går sönder inuti. Ingen tackar en för det, och ingen får heller möjlighet att finnas där och stötta. Det är väldigt tragiskt att behöva lida ensam.
 
Har ni tänkt på det, att en del människor verkar fullständigt bekymmersfria och alltid glada. Så är det ju inte såklart. Är det ens rimligt?
 
Så...Vem är du bakom skrattet? Hoppas att du, om du mår dåligt, inte håller det inom dig utan tar steget och vågar prata om det. Vi behöver alla hjälp ibland, vi alla kan gå vilse eller hamna i det där mörka hålet utan kraft att själva ta oss upp. Var inte rädd att visa dig svag. Det är det som är styrka och vi är många som vill hjälpa.
 
Bild: Tagen på Gotland, ett av mina favoritresmål.