Gotland dåra!

 
Tidigt imorgon bitti åker vi äntligen! Ska bli så mysigt att komma till denna underbara ö igen. Tror det är sjunde gången jag semestrar där och jag kan inte få nog. Blir ju en lite kortare visit den här gången men hellre det än inte alls! Vi ska tälta tre nätter och bo i stuga två. Har inte tältat sedan jag gick Inkaleden, men det ska nog funka bra.
 
Ikväll blir det lite grill hemma hos Gunnarsons. Blir lugnt eftersom vi ska upp tidigt imorgon för att hinna med färjan från Oskarshamn.

Blir nog inget bloggande när jag är borta men följ mig gärna på Facebook och/eller Instagram där jag heter bumsanrina.

Dagens Sixten på Facetime

Idag hade Sixten finbesök av Alf när Annelie ringde. Mormor var inte så viktig då om man säger så. Han hade fullt upp..haha..Men han hann i alla fall säga "heddå momo, puss å kjam, äskar dej". Så gullig!
 
 
 
Sådan mor, sådan son ;-)

Det här kan man ju vänja sig vid

Så har jag börjat packa så smått, även om det går trögt. Har varit lite disigt idag men ändå varmt så det blev en tur ner på bryggan vid Gröningen idag igen. Syrran och Joakim har besök från Uppsala, Eva och Micke, så vi sammanstrålade där nere.
 
Micke och jag gick i samma klass från trean till sjuan.
Här är han med sin sambo Eva. Åsså syrran och Joakim.
 
En selfie fick det bli..
 Bästa vänner =)
 
 Ölkärringar..hihi...
 
 Pillar i telefonen..Måste sluta! Suck...
 
 När de andra gick låg jag kvar själv en stund.
Det blev nästan folktomt runt mig innan jag gick.
 
Tog vägen om Ica Oj och handlade lite till kvällen. Känner mig nöjd med dagen, men än är den ju inte slut. Så ha en fin kväll alla!