Kvällsfundering; Är jag fri på riktigt?

 
Man får inte glömma, att det människor säger om och till en, oftast är en åsikt och inte vem jag verkligen är. Konsten är bara att ta det personligt, utan att falla. Först när omgivningens tyckande inte når min innersta kärna, är jag fri. På riktigt!

Glöggfika hos Gunnarssons

Igår bjöd Syrran och Joakim in till glöggfika för att fira första advent. Är det inte galet att det snart är ju igen förresten? Som vanligt bjöds det på en massa smått och gott hos familjen Gunnarsson och glöggen smakade magiskt! Har längtat så efter den! Så himla gott och passar så bra den här tiden på året. Älskar't!
 
Blev kvar hela eftermiddagen och in på kvällen så rätt var det var hade Joakim svängt ihop en middag också ute vid grillen..haha..Han är helt otrolig med att fixa med maten. Och så gott sen!
 
Mys i Gunnarssons hus =)
 
Min sömn är helt rubbad och i morse försov jag mig men hann ändå i tid men utan frukost. Katastrof när man heter Carina! Dagens godaste mål ju...Lyssnade på kroppen och hoppade över träningen ikväll. Ska försöka lägga mig tidigt och komma i fas. Wish me luck! Haha..

Inte sämre än att jag kan ändra mig

Veckan som gått har varit mer hektisk än på länge. Galet ruschigt på jobbet och på språng varje kväll på olika träningspass och obligatorisk jobbpass på Friskis. Hej och hå! Ibland blir det bara för mycket helt enkelt och känslan att gå ut från jobbet igår och ta helg var så skön!
 
Jag och Björn hade bokat in biobesök och valet föll på "Fantastiska vidunder och var man hittar dem" med samma regissör och procucenter som gjort Harry Potter-filmerna. Har inte sett någon Harry Potter-film eftersom fantasy inte tillhör den genre som normalt tilltalar mig. Men någongång måste man ju saker en chans men jag kan säga att jag var skeptisk. Dessutom är filmen över två timmar lång, så döm om min förvåning när filmen var slut och det kändes som att det bara gått drygt en timme. Vad hände liksom! Effekterna är många och snyggt gjorda och man dras med i historien ganska snabbt och jag måste säga att jag var positivt överraskad när jag gick därifrån. Härligt!
 
Underbara Eddie Redmayne i huvudrollen. Som gjord för rollen om ni frågar mig!
 
Ingen mat sedan lunch mer än en låda popcorn på bion gjorde att vi var hungriga efter filmen. Det slutade med en varsin sallad på Paolo's och ett glas cava för mig och en öl för Björn. Jäkligt mycket folk ute i svängen. Syntes att det var lönefredag!
 
Väl hemma blev det tre avsnitt av "The Fall" på Netflix. Så jäkla spännande serie. Rekommenderas!
 
Blev inte så många timmars sömn innan klockan ringde halv åtta i morse och det var dags att pallra sig iväg till lördagsträningen. Idag var det Mona som stod för cirkelfysen och banan lagd med mycket möda som vanligt. Fantasin är det inget fel på när man heter Mona! Haha..
 
Vad gör man om man inte sover tillräckligt på nätterna, jo däckar halv fem i soffan och vaknar först klockan åtta. Så jäkla traschigt! Hann i alla fall få upp julstjärnan i fönstret innan jag somnade. Gud så produktivt! Min adventsstake fungerade däremot inte. Suck! Jaja..ingen stor sak men ändå irriterande när saker inte fungerar.
 
 
Och nu återstår att se när jag kan somna inatt. Läsa bok?