Dagens glömska

Idag fick jag ett meddelande från syrran på Messenger med den här bilden;
 
 
Ja, det är min BH som jag lagt och glömt på Friskis, på hennes kollegas tangentbord när jag bytte om till jympapasset igår. Hur pinsamt! Hahaha...Alltså...jag är helt oförbätterlig!

Glumslöv och Hilleshögs Hagar

Finns det något bättre än att vara i naturen? Björn och jag bestämde redan under veckan att vi skulle ta oss en tur till helgen. Björn har beredskap på jobbet så ifall han skulle få larm, bestämde vi oss för en vända till Glumslöv med omnejd så att vi inte skulle hamna för långt ifrån stan. Det är verkligen fint där! Man får nästan lite känsla av engelsk landsbygd i det böljande landskapet.
 
Vi parkerade vid Örenäs slott och sen gick promenaden både längst havet och in i naturreservatet Hilleshögs Hagar. Man kommer en bit upp över havet så utsikten är helt magisk på sina håll.
 
Här har vi kommit ner till havet och börjat vår vandring.
 
 Sliten men vacker grind.
 
 Alltid på gott humör =)
 
 Lite uppför...
 
 ...och man får den här fina utsikten!
 
 Kände mig uttittad av de här...haha...
 
 Böljande.
 
Snygg fasad.
 
 Mer sommarlikt än höstlikt.
 
 Nere vid havet igen och fikadags.
 
Björn hade fixat kaffe och mackor som smakade gott i solen. Vi blev sittande en bra stund och pratade om allt möjligt. Så mysigt!
 
Glad tjej =)
 
 Vackra kontraster.
 
 Enkelt men ändå fint.
 
 Dags att vända och gå tillbaka.
 
 Triss i Björn..hihi..
 
 Wow!
 
 Vi närmar och Ålabodarna och möttes av den här snyggingen!
 
 Så häftig!
 
 Söt liten lekstuga.
 
 Stel kille, noll gensvar...
 
 Nere i fiskehamnen.
 
 Varför göra det svårt 
när det kan vara så enkelt?
 
Eftermiddagen har tillbringats först i soffan med Bettan i luren. Blev ett två-timmars samtal vår vana trogen. Har lagat lite mat till imorgon och är nu tillbaka i soffan och tänker stanna där resten av kvällen.
 
Just ja! Jag har köpt ny cykel i helgen. Whiieee!
 
Tack Björn för en härlig utflykt!

Fredag som slutade i soffan

Har varit trött hela veckan, sover fortfarande illa. Och när jag somnade som en stock i soffan redan vid sex här på eftermiddagen så är det illa. Bye bye nattsömn!
 
Syrran och jag tog en AW redan igår och vår vana trogen blev det lite shopping först. Blev en träningstopp och skor på Stadium för min del. Livsfarligt att gå upp där ju. Älskar verkligen träningskläder!
 
Nytt träningslinne =)
 
Vi landade till slut på Paolo's där det var full rulle. Näst intill fullsatt både inne och på uteserveringen. Alltid kul att se lite folk när man är ute.
 
Bilder lånade från syrrans blogg.
 
Helgen ser lovande ut vädermässigt och tanken är att ta sig ut i naturen. Längtar verkligen dit!  Har varit så dålig på det och det är så mycket mitt rätta element att vara i skogen. Och det är på våren och hösten som det är som bäst. Och vilken höst vi haft hittills. Är så tacksam över det eftersom hösten känns lite lättare att ta sig igenom då.
 
Optikerbesök imorgon också. Ska äntligen göra synundersökning för nya glasögon. Fasen vad dyrt det är! Eventuellt ska jag och Björn till Billesholm och cykelhandlaren där. Ibland saknar jag verkligen en cykel när jag behöver sticka iväg lite snabbt sådär. 
 
Önskar er alla en trevlig helg!