Resten av påsken

Kom hem på påskafton till ett grått och tråkigt Helsingborg i form av snöblandat regn. Blää! Packade upp och plockade iordning hemma innan jag blev upphämtad av Björn för att köra ner till Rickard i Bjärred. Det blev ett stopp på vägen där vi mötte upp Maria och André för att handla med oss mat.
 
Väl framme fixade Björn och Rickard med käket så det var bara för oss andra att sätta oss vid dukat bord. Bortskämda! Som vanligt blev det en trevlig kväll med mycket snack. Jag och Björn var inte tillbaka i stan förrän två på natten.
 
Påskdagen och vackert väder trots att de spått regn. Hurra! Det gäller att passa på så det fick bli en promenad i Pålsjö skog.
 
Älskar våren när allt känns nytt och fräscht.
 
 
 
En vy man aldrig får nog av.
 
Vi blev sugna på något att äta så vi tog oss ner till havet och Via 95 och beställde varsin baguette med räkröra i. Så mysigt att sitta där på deras veranda inlindade i varsin filt ochPå bara snacka och kolla lite på folk.
 
På kvällen gjorde vi käk, en rätt från Linas matkasse med kyckling i och sen TV-häng resten av kvällen.
 
Tack Lina!
 
Annandag påsk, och det blev en liten roadtrip till Farhult där vi dels kollade på plantor men även tog en fika på Albertsgårdens Kaffeservering.
 
 Plantor så långt ögat når.
 
 Tillhörande hönshus. Där var det livat!
 
 Kakbuffé förr 60 kr. Big no no för Carina.
Men en macka med köttbullar satt fint!
 
 Innergården vid caféet.
 
 På väg hemåt igen!
 
På eftermiddagen blev det fix av Björns utemöbler. Björn slipade och jag oljade in dem. De blev så fina! Det tar sig på hans uteplats och även Webergrillen fick sig en uppfräschning. Nu är det bara värmen som ska komma så att det går att sitta därute.
 
Och sen måste man ju såklart ha mera mat...
 
...från Linas såklart! Skaldjursrätt som var så god =)

Kommentera här: