Döm om min förvåning...

...när jag möttes av de här brudarna när jag kom till jobbet i morse =)
 
Orsaken är att idag går vår kollega Lena över till en annan avdelning på företaget efter 14 år på samma jobb. Så de som jobbat närmast henne vill skoja till det lite och klä sig i 80-talskläder. Gissa om det blev många skratt!
 
Resten av 80-talsgänget.
 
Så kul för henne att hon får utvecklas men en stor förlust för oss såklart. Man hinner samla på sig en del kunskap och erfarenhet på så lång tid och alltid har jag fått så bra hjälp av henne. Toppenkollega helt enkelt!
 
Fina Lena. Lycka till!

Ett steg i taget

 
Många lever efter ett svartvitt mönster, där det inte finns några nyanser. De måste alltid ta sig från noll till hundra på fem röda sekunder där allt ska ske på en gång. Plötsligt ska man till exempel börja träna, och då helst varje dag, annars är det inte värt det. Det håller väldigt sällan i längden och oftast använder man någon skitgrej som förevändning för att sluta upp med sina föresatser.
 
Om man istället försöker göra små förändringar varje vecka kan jag lova att man når sina mål mycket snabbare. Vad det än må gälla. Då lär man sig att vara nöjd med minsta småsak som är ett steg i rätt riktning. Meningen är ju att det ska vara hållbart i längden, ja till och med en ny livsstil.
 
Många har svårt att förhålla sig lagom till saker. Antingen så kastar de sig in i projekt till 100% eller så vägrar de att delta överhuvudtaget. Och när man gett 100% i någon månad, vad finns då kvar att ge? Förmodligen bara en bunt brutna löften och misslyckanden som tär på självkänslan ännu mer.
 
Ett litet steg i rätt riktning är också en förändring!

Kul ställe i Mölle

Jag och Björn tog oss en spontantur ut mot Kullahalvön för att hitta ett ställe att ta en fika på. Av en slump ramlade vi på Mölle Krukmakeri & Café. Förutom krukmakeriet var där en restaurang och café med minst sagt udda inredning. Nästan lite surrealistiskt sådär. Jag har ju en slags förkärlek till udda ställen så jag kände direkt att jag trivdes. Den här gången nöjde vi oss med en fika men kan tänka mig att återvända för en bit mat vid ett annat tillfälle. På sommaren kör det även kvällar med levande musik ute i trädgården och sådant är ju alltid lite kul.
 
Blev även en sväng in på Lager 157 på hemvägen. Inte så mycket att hurra för, men vi kom i alla fall ute med varsin påse..hahaha..
 
Så har veckan kickat igång. Trist att inte Mika sitter där mittemot. Så himla tomt! Jobbar bara tre dagar den här veckan eftersom jag åker till Vallentuna på onsdag kväll. Ska bli mys att hänga med lilla familjen.