Spontantur till Bjärred

Har haft en bra helg! I fredags var vi ett gäng från Friskis som bokat bord på The Tivoli för After Work. Blev verkligen besviken på maten där. Riktigt dåligt! En så kallad buffé med kyckling och pulled pork som inte ens var ljummen. Lite tillbehör till det och inte en grönsak så långt ögat nådde. Näe, första och sista gången jag äter där.
 
Jag och Kristina slog våra kloka ihop =)
 
 Syrran i samspråk med Stefan.
 
För övrigt var kvällen helt okej. Det var längesedan jag och syrran var ute tillsammans och vi var ett gäng som hade riktigt skoj på dansgolvet. Björn, Heidi och Jacob dök upp och vi tre avslutade kvällen på Bishop Arms.
 
Var uppe igår morse och tränade trots att jag var ganska seg på grund av sömnbrist. Passet gick ändå över förväntan och jag var mycket piggare efteråt. Mellanlandade hos Sanna för att klippa mig lite för att sen möta upp Sophia för en lunch på Paolos där vi satt ett par timmar och surrade.
 
Väl hemma igen som jag en sväng för att sen åka hem till Björn för att laga lite mat och lite soffhäng. Kollade på reprisen av "På spåret" och sen en film på det.
 
Idag har vi hängt hemma hos Rickard i Bjärred hela eftermiddagen. Så kul att se hans nya boende som var riktigt fint. Vi gick och handlade och lagade kanongod risotto med kyckling till. Trevligt att laga mat tillsammans sådär.
 
Litet bildcollage från eftermiddagen.
 
Nu är klockan bara lite över tio men jag är rejält trött så nu blir det läggdags för den här tjejen.
1 Lillasyster:

skriven

Fint han har det.

2 Lindis:

skriven

Trist när man går ut och äter och maten inte är bra, kram

Kommentera här: