Ölfestival i Malmö

Så var det åter dags för Friends Company att ställa ut sin öl. Denna gången på ölfestivalen Hoppapalooza i Malmö som gick av stapeln i lördags. En tillställning som först såg ut att regna bort då himlen öppnade sig i några timmar på eftermiddagen. Vilken lättnad när ovädret drog bort och istället övergick till en riktigt solig och fin kväll.
 
Grabbarna in action =)
Åsså jag då som hinkar öl..hihi..
 
Jag provade fem olika sorter á 10 cl och faktist var alla riktigt bra på sitt sätt. Jag har verkligen fått smak på det här med öl. Innan jag träffade Björn hade jag ingen aning om att det finns så mycket olika sorter och varianter! Vilket förfall!..hahaha...Väldigt trevlig kväll blev det i alla fall och vi var alla nöjda, glada och väldigt trötta när vi på natten styrde kosan hemåt. Det frestar på ben och fötter att stå upp 10 timmar i sträck.

Motorcykeltur till Bjärehalvön

Nu har jag äntligen fått ihop så mycket MC-kläder så att vi kunde ta oss en tur på motorcykeln! Vi bestämde oss för att köra småvägar för att ta oss till Bjärehalvön. Så mysigt och väldigt vacker natur under vägen. Vårt första stopp blev en våldgästning hos en gemensam kollega där det bjöds på kaffe och lite lir med fotboll med den minsta i familjen. Mycket trevligt!
 
Det började komma en del regnmoln så vi bestämde oss för att köra ifrån dem och ju mer vi närmade oss Bjäre desto bättre blev vädret.
 
När vi kom till Förslöv åkte vi upp på Hallandsåsen för att kolla vad det finns för vandringsleder däruppe. Och där fanns en hel del att välja på och vilken utsikt det var däruppe!
 
Jag som spätta. Bara byxor som fattas så är jag komplett ;-)
 
 A place with a view. Så fint!
 
Vi blev hungriga så vi tog oss vidare till Båstad där vi åkte till ytterligare en fin utsiktsplats där vi testade ett för oss nytt ställe, Nivå 125, där vi slog oss ner för lite att äta.
 
 Jättegod skagensmörgås blev det för mig. Och en kopp kaffe såklart!
 
Hur fint!
 
Vi hann precis tillbaka till Helsingborg när regnet kom. Ibland har man flyt! Vi lagade mat från Linas matkasse och plussade på med lite korv eftersom ändå grillen var igång.
 
 Satt som en smäck. 
Och var passar inte bättre till Björn än en Björnbärs =)
 
Och semesterplanerna är igång för fullt. Bila ner till Calais, över till Dover och sen en rundtur i södra England. Ska bli toppen! *Längtar*

Mer lika än olika?

 
Man brukar säga att vi människor är olika, men är det inte i själva verket så, att vi i egentligen är ganska lika? Har vi inte i grund och botten samma behov?
 
Det vi behöver, det som är verkligt viktigt i livet, när vi har skalat bort lyxresor, iphones, TV-apparater, tjusiga kläder och så vidare, skiljer sig inte mycket åt från behoven hos tiggaren vid ICA, eller flyktingen på asylboendet. Vi är alla människor. Människor med samma behov.
 
Alla har vi en kärlekslängtan i oss och att bli sedda och älskade för den vi är. Och det med någon som vi kan blotta oss helt för utan att bli dömda eller att det ska vändas emot oss. Där någonting ges till oss istället för tas ifrån oss.
 
Vi vill vara tillsammans med människor som engagerar goda känslor i oss. Personer som ger oss tid och tar in vad vi säger och menar med respekt.
 
"Vad som är botten i dig är också botten i andra".
Gunnar Ekelöf