Motorcykeltur till Bjärehalvön

Nu har jag äntligen fått ihop så mycket MC-kläder så att vi kunde ta oss en tur på motorcykeln! Vi bestämde oss för att köra småvägar för att ta oss till Bjärehalvön. Så mysigt och väldigt vacker natur under vägen. Vårt första stopp blev en våldgästning hos en gemensam kollega där det bjöds på kaffe och lite lir med fotboll med den minsta i familjen. Mycket trevligt!
 
Det började komma en del regnmoln så vi bestämde oss för att köra ifrån dem och ju mer vi närmade oss Bjäre desto bättre blev vädret.
 
När vi kom till Förslöv åkte vi upp på Hallandsåsen för att kolla vad det finns för vandringsleder däruppe. Och där fanns en hel del att välja på och vilken utsikt det var däruppe!
 
Jag som spätta. Bara byxor som fattas så är jag komplett ;-)
 
 A place with a view. Så fint!
 
Vi blev hungriga så vi tog oss vidare till Båstad där vi åkte till ytterligare en fin utsiktsplats där vi testade ett för oss nytt ställe, Nivå 125, där vi slog oss ner för lite att äta.
 
 Jättegod skagensmörgås blev det för mig. Och en kopp kaffe såklart!
 
Hur fint!
 
Vi hann precis tillbaka till Helsingborg när regnet kom. Ibland har man flyt! Vi lagade mat från Linas matkasse och plussade på med lite korv eftersom ändå grillen var igång.
 
 Satt som en smäck. 
Och var passar inte bättre till Björn än en Björnbärs =)
 
Och semesterplanerna är igång för fullt. Bila ner till Calais, över till Dover och sen en rundtur i södra England. Ska bli toppen! *Längtar*
1 Anette Taxén Gunnarsson:

skriven

Fint! Å vilken härlig tripp! Puss 💞

Svar: Ja, det var mysigt <3 Var inte det minsta rädd att sitta där bak heller =) Puss!
Carina Taxén

2 Anna B:

skriven

Var inte du ihop med en annan kille för kanske ett eller två år sen?

Svar: Jo, men det är två och ett halvt år sedan.
Carina Taxén

3 Anna B:

skriven

Mej oj! Har inte varit inne här på ett tag då min kille dog i en bilolycka i höstas.

Får jag fråga varför det tog slut ?

Svar: Så tråkigt att höra om din pojkvän =/ Var bor du någonstans? Jadu, kan väl säga så mycket att det var komplicerat från början till slut. En evig berg- och dalbana helt enkelt och väldigt svårt.
Carina Taxén

Kommentera här: