Söndagshäng med nyfunnen vän

För några månader sedan började en ny tjej, Angelica, på jobbet och eftersom vi ska åt samma håll efter dagens slut har det blivit att vi gör sällskap till söder ganska ofta. I söndags messade jag henne och vi bestämde oss för att ta en promenad i det strålande vädret. Blev att vi träffades utanför Dunkers för att ta Strandpromenaden bort till Pålsjö skoj. Har ju varit där nästan varje vecka det sista och oj vad skogen växt sig tät bara på några dagar. Älskar när det är sådär nygrönt ute. Kul att få visa Angelica hela härligheten också, eftersom hon aldrig varit i Pålsjö innan.
 
 
Blev en riktigt mysig fika vid Pålsjöpaviljongen
där vi delade på en god macka med getost, valnötter och honung på.
 
Gick sedan med ända bort till Söder där Angelica bor och hoppade på bussen därifrån ut till Maria Park. Hade några sköna timmar där på uteplatsen. Men oj vad solen tar nu! Blev lite röd på axlarna men ingen större fara.
 
 
Så jädra gött att ligga där och häcka och lyssna på lite musik.
 
Björn dök upp först vid 21.30 efter att ha kört hem från Göteborg. Blev att vi kollade på en film innan det var läggdags. Den här veckan är vi lediga torsdag. Känns gott med lite extra ledighet, allra helst när de lovat vackert väder. Perfekt!
 
Just hemkommen från Friskis där jag jobbat ett par timmar. Förvånansvärt mycket folk som kommer in och tränar trots det vackra vädret så det blev en hel del snack och bubbel även ikväll.
1 Lindis:

skriven

Du ser ut att må gott nu och det glädjer mig, kram

Kommentera här: