Dansa samba med mig, en dansikal

Både jag syrran älskar att se på dans. Så vi var givna när flera av våra favoriter i Let's Dance-gänget med Tobias Karlsson i spetsen, gästade Konserthuset med sin föreställning "Dansa samba med mig". Showen är en hyllning till Cornelis och vi fick utöver dansen höra hans musik i nya spännande arrangemang. Då två sångarna var dessutom helt fantastiska!
 
Föreställningen handlar mycket om utanförskap och vad det kan göra med oss. Stundtals blev det starkt rent känslomässigt och jag satt med gråten i halsen.
 
Innan föreställningen tog vi oss lite mat på en av stans tapasbarer, det ganska nyöppnade Barrica Mat & Vin. Varsin god öl till det och vi blev mätta och glada inför kvällens föreställning.
 
Så trevligt och gott!
 
 Ett litet axplock från showen.
 
 Slutnumret =)
 
Efter föreställningen hade man möjlighet att mingla med dansarna som alla var väldigt glada och trevliga. Blev några bilder även för oss.
 
Här med Calle Sterner & Sigrid Bernson.
 
 Här har vi superduktiga dansaren Malin Johansson.
 
Hur bra det än var så var vi ändå överens om att den föreställningen "En dans på rosor" ändå var snäppet bättre. Hoppas ändå vi får snart får se detta härliga gäng snart igen. Tack!

Kommentera här: