Vilken härlig dag!

Min födelsedag blev exakt som jag ville ha den. Inte för mycket ståhej utan alldeles lagom. Till frukost fick jag ett armband av Björn. Jättefint och lite kul eftersom man kan variera det med olika färger i skinn som man sätter i armbandet. Smart! Fick fyra olika färger att välja mellan.
 
Här ser ni det i svart och blått.
 
När jag kom till jobbet kom min kära kollegor med sång och presenter. Så fina!
Fick denna fina lyktan plus ett presentkort till en upplevelse.
 
På kvällen överraskade Björn igen med ett restaurangbesök på Inom här i stan. Väldigt mysigt och vi satt länge och käkade och njöt av både maten och god dryck.
 
Så fin kväll med den bästa <3
 
Och på fredag morgon åker vi på långheg till Prag. Ska bli underbart och jag ser så fram emot det. Bara jag slapp packa så..haha..Så svårt den här årstiden att veta vad för kläder man ska ha med sig. 
 
Kom gärna med tips om vad man kan göra i Prag. Helst lite udda grejer som inte är för turistiska.
 

När man blir lämnad

 
I samma ögonblick som man blir lämnad är förälskelselänken bruten. Som jag ser det, kopplas flödet och energin bort. Det kan göra fruktansvärt ont!

Men vill man verkligen vara tillsammans med någon som inte är förälskad eller älskar dig fullt ut? Vill man verkligen bygga något, på orimlig och obesvarad längtan? Vill man lägga sin tid och kraft i händerna på en person som inte vill ha förbindelsen till ditt hjärta öppen och där man delar förtroligheter med varandra?

För mig är kärlek och förälskelse en känsla av att inte vilja vara utan varandra. Blickar som hålls kvar, händer som håller om, vilande på varandras bröst och viljan till att ge allt för en annan människa. Ett klart och tydligt vI-tänkande och en stark känsla av samhörighet. En känsla som är lika stark även när man inte är tillsammans rent fysiskt.

När en person inte vill dela detta är hon eller han inte förälskad tror jag. Kärleken finns inte där. Inledningsvis gör det ont, men så småningom väcks styrka genom insikten att inte nöja sig med känslomässig fattigdom där man bara känner sig ensam i förhållandet.

Saras vernissage

Min modiga granne Sara har idag haft sin första vernissage och jag och Björn tog oss en tur till Ängelholm och Sikrot Restaurang, Bistro & Bar för att se på hennes tavlor och mingla med lite bubbel. Trevligt, trevligt!
 
En lycklig Sara =)
 
 Mina och Björns favoriter. Så fina!
 
 Lite vimmel.
 
Sara och jag =)
 
Fina älskling <3
 
 Bubbel & presenter.
 
Tack Sara för en trevlig och mysig stund. Riktigt bra jobbat!