En helg med lite av varje

Håhåjaja..vad fort helgen gick! Men så har det varit fullt upp också. I fredags var det i och för sig väldigt lugnt för min del då jag var hemma själv hela kvällen.
 
På lördagen var det dags för lite träning. Friskis hade bland annat bjudit in några gästinstruktörer för att fira att våra omklädningsrum nu är färdigrenoverade. Blev mycket fin och så trivsamt och är verkligen ett lyft för föreningen.
 
Jag valde att köra Cardio Dance-Mix med den superduktiga ledaren Andreas Åsenlund, utbildare och säljare på CL Fitness. Hans pass innehöll inga konstigheter eller svårigheter men han bjöd på massor av härlig energi som verkligen smittade av sig. Så härligt!
 
Med Andreas efter passet.
 
Jag mötte upp Björn, Niklas och Heidi för en tur till Ljungbyhed och Fly N'ride 16, en uppsluppen tillställning en med familjär atmosfär och där man kom nära både flygplan, motorcyklar och bilar. Jag och Björn åkte Lancia dit vilket ju passade bra för dagen.
 
 Vi hade tur för det hade regnat rejält innan vi kom.
 
 Lite pampigt med flygplan.
 
Ett lite mindre plan har just landat.
 
 Där fanns ett museum och det grillades korv till de som ville ha.
 
 Lite kul skylt inne i museét.
 
 Inga kommentarer ;-)
 
Väl hemma tog vi de lugnt i ett par timmar innan vi tog bussen in till stan för att äta en bit mat med goda vänner. Valet föll på Bishops Arms vid Marina Plaza, ett ganska säkert kort.
 
Vi avslutade kvällen på Skip's uteservering. Förmodligen sista gången vi satt ute den här "sommaren".
 
Bildkavalkad från kvällen.
 
Söndag och vi tyckte vädret såg bra ut för en MC-tur. Vi bestämde oss för att åka ner till Bjärred för att hälsa på Rickard och det höll nästan hela vägen. Men vad hjälper det när regnet öser ner rätt ordentligt de sista kilometrarna. Jag var ordentligt blöt när vi kom fram. Har inte de bästa MC-kläderna när det kommer till regn.
 
Rickard bjöd på fika och det blev ett par timmars häng innan vi åkte hemåt igen. I riktigt gott väder. Tack för det!

Kommentera här: