Full rulle hela dagen

Lördag och vips så var klockan redan sju. Vart tog den här dagen vägen då? Ändå har jag varit uppe sedan sex i morse. Körde in till stan för att klippa och färga håret. Tog två timmar innan det var klart. Det blev även en vända på stan och fick med mig ett par sköna byxor hem.
 
Igår var det kanonväder och vi passade så klart på att grilla och sitta ute och äta. Det blev jättegod lax toppat med massor av goda primörer och örter. Till det en kall smaksatt med ingefära. Smakade mums!
 
Så härligt i kvällssolen😎
 
Idag har det inte varit lika skönt. Visserligen sol, men kallt i vinden. Inget som hindrat oss från att vara ute i trädgården. Har rensat i rabatterna och satt lite blommor i krukor. Är verkligen nybörjare på allt det här så vi får se hur det går. Man får helt enkelt testa sig fram och lära av misstagen.
Voilá!
 
Snart kan vi ta kvällen, nöjda med dagens insats. Känner mig ganska mör efter att ha hållt igång sedan sex i morse. Kommer nog att sova gott inatt😴

Vi flyttar ut och en har blivit två

Nu händer det grejer! Dels är våren här på riktigt och man kan vara ute mer och mer. Vi njuter så mycket vi orkar för nu går de undan. Det fullkomligt exploderar i naturen och nu vill man helst stoppa tiden lite.
 
Känslan att kunna sitta ute och fika lite...mmm..
Vi har även hissat flaggan för första gången.
 
Det har även skett mirakel! I måndags kom andra barnbarnet. En fin liten pojke som ska heta Harry. Vilken lycka 💝. Allt har gått bra och de är redan hemma från BB och igår fick jag se honom på Facetime. Så fulländad!
 
Och Sixten är så stolt och glad över sin lillebror. Så mysigt!

Enkel lösning på tv-bänk

Det är ju en del utgifter första året man bor i hus. Och nu när allt som ska göras i trädgården har börjat så är det en hel del som ska inhandlas. Då kan det vara kul att hitta smarta lösningar på olika saker som funkar så länge. Vi har ju kollat på en tv-bänk ett tag, så när vi på ett av fyndtorgen på Facebook hittade en kul bänk för 200 kr slog vi till.
Ta daam! Helt okej tycker vi 😊
Bara lite tavlor som fattas nu.