Träning, bad och vänhäng

Åhhh...vilken dag det blev idag hörrni. Äntligen lite vårkänsla! Vädret har verkligen varit strålande hela dagen och självklart tog vi vår allra första fika på terassen. Som vi längtat hela vintern efter den. Vi flyttade ju in i huset första december så det ska bli underbart att ha vår första vår och sommar här nu.
 
 Myys!
 
Filt och varm kopp kaffe satt fint.
 
Niklas och Heidi hörde av sig och tog en tur hem till oss. Niklas och Björn tog en löptur tillsammans. Även jag tog en tur på egen hand. Det blev sex kilometers löpning och träning i utegymmet en bit bort från vårt hus. Riktigt bra!
Laddad =)
 
Verkligen njutbart på alla sätt!
 
 Hur blå himmel?
 
Filmsnutt från träningen vid utegymmet =)
 
Pojkarna tog sig ett dopp i vår jacuzzi. Härligt!
 
 Dagens utefika nr 2. Denna gången på vår uteplats.
 
Vi blev hungriga och åkter in till Båstad för lite käk på Två Män. Besök dem när ni är i Båstad. Jag lovar att ni inte blir besvikna. Vi har ätit där flera gånger och har provat flera rätter på menyn och vi är riktigt nöjda. NIklas och Heidi gillade också stället.
 
Bild tagen i farten på vägen hem.
 
Helgen har verkligen varit avkopplande på alla sätt och vis. Vi har hunnit med promenader, lagat god mat, badat i vår sköna bastu med infravärme och njutit av ledigheten till fullo. Nu är vi laddade för den kommande arbetsveckan och nästa helg är vi långlediga med ledig fredag båda två. Whiiieee!

Kommentera här: