Segt, drygt och alldeles underbart!

Blev förkyld efter påsk och på den vägen är det. Är inne på tredje veckan nu med jordens rethosta på nätterna och en näsa som bara rinner och rinner. Börjar nästan tro att jag är allergisk men har föstått att man har rejäl klåda i ögonen då. Sömnen har tagit rejält stryk och jag går mest omkring som en zombie på dagarna. Nåja..nu stänger vi klagomuren för idag.
 
Till något roligare..Är det inte bästa tiden på året nu? Jag kan inte få nog av hur vacker våren är. Det här nygröna som inger så mycket hopp och energi. Alla fanstastiska buskar och träd som står i full blom. Stanna tiden säger jag bara!!
 
Hemma håller Björn på att bygga om vår veranda. Han har aldrig byggt förut men gör ett fanstastiskt jobb. Är så imponerad! Fattar inte hur han fixar det. Vi håller även bytt panel på båda gavlarna på vårt hus men det har vi lejt bort till snickare. Även han gör ett kanonjobb och det blir så fint. Försöker även ta tag i trädgården för det är ju inte bara blommor som växer. Say no more 😳 Uteplatsen ska fixas vilket var klart förra åren vid denna tiden. Men i år prioriterar vi att bygga klart altanen först. Även uflykter i naturen har fått stå åt sidan och vi saknar ihjäl oss. Tur att vi har vår skog härhemma när saknaden blir för stor. Ja det är fullt upp som ni hör 😌 
 
För några dagar sedan vid Grevie Backar, Bjärehalvön.
 
 Älskar, älskar, älskar...
 
 Ett helt hav av maskrosor är också vackert.
 
 Här har vi en till som njuter av att
dagarna blivit längre och ljusare.
Vi ser knapp röken av honom!
 
 Älskar backsipporna!
Tyvärr utblommade nu...
Underbart är kort!
 
 Och i år blommar rapsen ovanligt tidigt.
Det behövs regn här i Skåne.
 
 Byte av gavel som vetter mot Hallandsåsen. 
Tjusigt! Eller inte..😜
 
Altanbygge in progress...
Längtar till att fixa och dona där sen 😊

Kommentera här: