Ont ska med ont fördrivas?

Igår köpte jag då min spikmatta och var ju så klart tvungen att testa den när jag kom hem. Funderade först på att ha en t-shirt på men bestämde mig att köra racet fullt ut. De första fem minuterna gjorde det mest ont men sen försvann det och jag blev mer varm och het över ryggen. Jag blev också väldigt avslappnad och höll nästan på att somna. Gav mig efter 15 minuter och var bara tvungen att dokumentera med en bild på min rygg som inte såg klok ut efteråt. Det tog nog nästan en timme innan den såg normal ut igen.Och faktiskt, har jag inte haft lika ont i natt. Har sovit gott och tog ingen värktablett innan jag lade mig igår kväll. Nu ska jag ligga på mattan varje dag i en kvart och sen kan man öka på tiden efersom om man vill.

Det tog lite tid innan den utlovade solen tittade fram igår, så jag passade på att fixa lite hemma. Tvättade en maskin och hängde ut på balkongen där det sen torkade på nolltid när solen väl kom. Och oj vad varmt det blev. Lade mig en stund på Viskängen där det var mycket folk. Där var ett helt gäng som riggat en hel musikanläggning och som spelade för ALLA i  hela bostadsområdet. Det vill till att man gillar musiken då! Lite störande var det allt och inte särskilt avkopplande men jag orkade ändå somna en stund. Fattar inte att jag kan vara så trött hela tiden! Fick i alla fall lite ny energi så när jag kom hem dammsög jag och skurade vilket var välbehövligt. Fattar inte var all skit kommer ifrån! Jag kan dammsuga ena dagen och nästa dag är dammråttorna där igen. Helt obegripligt!

Mot kvällningen tog vi en tur ner till Hallandsåsen och tog oss en helt underbar kvällspromenad. Snacka om livskvalité! Vi var så gott som själva där. Vi såg bara lite folk när vi kom som var på väg därifrån och ett litet sällskap vid en rastplats när vi nästan var tillbaka vid parkeringen. När vi kom hem hade klockan hunnit bli nästan tio men på Viskängen var det fortfarande en hel del folk som grillade och festade.

Från kvällens promenad (tänk er att klockan är åtta på kvällen):