Besök av vänner gillar vi

Vilket grått och trist väder hörrni, i alla fall här hos oss i Förslöv, Skåne 😴Vi fick i alla fall sovmorgon ända till åtta idag innan Myssli tyckte att det fick räcka. Och inte stör han oss på nätterna heller. Det var bara första natten som han var närhetstörstande och ville ha sällskap. Han är så trygg och fin.
 
Jonas och Laura hörde av sig och ville komma över på en fika. De har blivit bilburna så nu är det lättare för dem att ta sig en tur för ett spontanbesök. Det gillar vi!
 
Jag svängde ihop lite bananpannkakor al la Linas matkasse. Så goda och jättelätta att göra. Skriver ner receptet här nedan. Jonas och Laura hade köpt frukt med sig så det blev en fruktsallad, med grädde, glass och pannkakorna. Mums så gott!😋
 
Myssli sov under köksbordet hela tiden och gjorde inte en min av att det kom för honom okända in i huset. Inte mycket som verkar uppröra där inte.
 
 
Myssli med sin favoritråtta 💛
 
Så var det snart kväll igen och det blir lite käk och sen något mys framför tv:n. Vad hittar ni på ikväll?
 
Bananpannkakor
2 bananer
2 ägg
2 msk mandelmjöl
1 krm bakpulver
1 tsk vaniljpulver
1/2 kryddmått salt
 
Mosa bananerna med en gaffel och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Goda tillbehör om man inte gör fruktsallad är en klick sylt, vispgrädde och/eller glass.

Kommentera här: