Året som gått

2018. Året som blev det första året som sambos och husägare i vackra Förslöv nedanför Hallandsåsen. Det blev några månader där allt handlade att komma i hyfsad ordning innan våren.

 
Vi fick lära oss om trädgård trots det märkligaste sommarvädret sedan mannaminne. Inte blev vi så mycket klokare mer än att ogräs växer i de mest extrema förhållanden.

Månadsskiftet april-maj tillbringades på vår favoritö Gotland vid en tidpunkt på året då turisterna lyser med sin frånvaro. Vilken kombo; våren, Gotland och turistfritt. Som ett Kinderägg!

 
Midsommar och vi fick träffa finaste Harry, barnbarn nummer två, som föddes i mitten av april. Våren hade kommit av sig lite och midsommarfirandet med stora barnbarnet Sixten blev lite blött. Dottern Annelie med sambon Pontus tog väl hand om oss. En riktigt mysig helg.
 

I mitten av juli var det dags för familjen Sjöstrand/Loswick att besöka oss i Förslöv för första gången. Bjäre visade sig verkligen från sin bästa sida med kanonväder i några dagar. Det blev flera mysiga utflykter och fina kvällar där vi kunde sitta utomhus långt in på småtimmarna.

 
Juli-augusti och dags för fem veckors semester som tillbringades i Sverige och Uppsala som blev en svettig historia då vi bodde på husbåt där solen låg på hela dagarna. Vidare till Höga kusten med den mest fantastiska natur och fina vandringar man kan tänka sig, för att sedan avsluta resan i hos Bettan i Åmål i tre nätter där det bland annat bjöds på hamnfestival.
 
 
Sensommaren och hösten tillbringades till stor i del på olika vandringsleder här på Bjärehalvön. Vilken ynnest och vilket privilegium det är att få bo så här nära alla dessa vackra platser. Ett nytt intresse väcktes i form av svampplockning som vi gärna utvecklar till kommande säsonger. Riktigt skoj!
 
Höstens weekendresa gick till Köpenhamn där det tyvärr var lite grått och mulet men inte mindre trevligt för det. Finns så mycket att se i denna coola stad.
 
 
Den 5 december utökades vår lilla familj med gulliga katten Myssli. Ett riktigt litet yrväder som man både älskar och som även kan fresta på tålamodet rejält. Som att ha en liten bebis i mångt och mycket.
 
 
Jul och nyår har tillbringats i lugn och ro i hemmet förutom på julaftons eftermiddag då vi åt god mat hemma hos Anette, Joakim och Kalle. Så skönt med all extra ledighet som bjöds på i år.
 
 

Vi är så glada för ännu ett år tillsammans i kärlekens tecken där vi utvecklats och stärkts som par. Vi är också glada för vår familj och vänner som på olika sätt finns för oss och förgyller får tillvaro. Tack för det! 

 2019...vi är på väg mot nya mål!

Kommentera här: