Vad hade man gjort?

 
Vill bara säga att jag är så glad och tacksam att vi haft så fint väder i flera veckor nu. När man inte kan göra något annat än att var ute när man vill hitta på något hade det ju blivit väldigt mycket tristare om det hade varit regnigt. Inte sant! 
 
Vill man fika kan man ju ta med sig kaffekorgen ut när det är vackert väder. Man kan hålla igång träningen mycket lättare. Man riskerar heller inte att smitta varandra om man kan sitta ute och samtidigt hålla avstånd. Samt att man såklart blir mycket gladare när det är sol 😃
 
Snart är det helg igen, Valborgsmässoafton. Jag och syrran har bestämt att vi ses om vi kan sitta ute annars blir det till att ställa in. Många vill ju ses men man ska nog ta sig en funderare även om det är inom familjen. Det skiter ju viruset totalt i tyvärr 😞
 
Hur fördriver ni tiden i dessa coronatider? Kom gärna med tips vetja!
 
Idag är det första dagen på länge som det regnar. Och visst behövs det. Vår gräsmatta är snustorr! Jag har passat på att tvätta fönster på vår altan. Ja, det funkar bra eftersom det är tak över där.
 
Gott att få det gjort.
Så mycket pollen nu!
 
 Älskar hur rapsen blommar nu. Tack för det!
 
 Och tack för alla fina dagar 
jag fått i naturen med min älskling 💚
 
Ja..livet har gett en perspektiv de senaste månaderna. Man kommer till många insikter. Vad är egentligen värdefullt i livet? Jag hoppas verkligen man tar det med sig när allt detta är över.