Älskade Österlen

Jamen hur bra kan man må! Efter ytterligare en vecka på Österlen med helt underbara människor kan det inte bli mycket bättre. Och som vi pratat! Måste säga att alla var väldigt generösa med att dela med sig, och det ända ner på djupet. Jag har människor i mitt liv som jag aldrig gjort det med och som man känt i åratal. Verkligen häftigt!
 
Denna veckan har det handlat mycket om relationer och ni kan ju tänka er vad det stötts och blötts. Det har också handlat mycket om rädslor och att ta huvudrollen i sitt liv. Allt blandat med delningar, många häftiga övningar och frigörande dans/sång. Ja ni hör ju själva, som att pånyttfödas.
 
Nu kommer ett gäng bilder som bara är från gården vi vistats på där på Österlen. Vilket ställe! Bara att skrolla och njuta 🤗
 
 
 
Nå, vad sägs? Vilken natur, vilken blomsterprakt! 😍Man kan inte annat än få lugn i själen av att bara vistas där. Dessutom helt kravlöst och omgiven av endast tillåtande människor. Alla vet hur det är att var högkänslig så det behövs knappt några ord. Och så var vi tysta flera timmar i sträck nästan varje dag också. Helt naturligt för oss. 
 
Jag ser min högkänslighet mer och mer som en gåva nu när jag kan hantera den lite bättre. Det är underbart att uppleva allt så starkt och jag ser sådant som många andra människor missar.
 
Tack för det 💜
 
/Stolt HSP