Söndag @ work

I morse när jag kikade ut snöade det igen. Och cykel- och gångvägarna var igensnöade när jag traskade iväg till jobbet trots att det är söndag och allt.
Koltrastar. De är så fina!

Idag var det fler som kom för att jobba extra än det var igår. Jag var först på plats och gick sist förutom Daniel S som stannade lite till. Det blev sex timmars övertid för mig. Folk kom lite eftersom och till slut var vi så många så att det nästan kändes som en vanlig arbetsdag. Vesna hade jugoslavisk pita med sig som hennes mamma gjort, det var som pajbitar som det var feta inbakad i. Jättegott! Så här såg det ut:Här kommer lite bilder på de arbetskamrater som var inne idag =)


Agneta ser koncentrerad ut.


Elin verkar också helt inne i det hon håller på med.


En genomförkyld Daniel. Han nös mest hela dagen.


En glad och nöjd Vesna.


Goa Eva.


Charlotte och Anette föredrog att jobba tillsammans.


Daniel var på fest igår och ser lite trött ut..hehe..

Promenerade hem och pratade med Jullan samtidigt och fick lite rapport om hur hon hade firat sin födelsedag. Tänk att hon är 27 år nu. Helt obegripligt! Det känns ju som det var igår jag själv var 27! Väl hemma gjorde Göran grekisk sallad och värmde vitlöksbröd till det. Smakade gott!Ikväll har vi tvättstugan. Ingen rast, ingen ro. Vi funderar även på att hyra en film men vet inte vad vi ska välja. Vi har lite olika smak vad gäller film så det gäller att hitta något som båda kan tänka sig.

Sovmorgon imorgon. Underbart!