På vift i nya bilen

Nu när vi skaffat bil så måste jag komma igång och köra lite mer. Har kanske kört bil fem gånger sen jag flyttade ner till Skåne 2006. Så idag tog vi oss en tur mot Skånes Fagerhult för att jag skulle få köra lite. Väl framme gick vi en liten vända in på en skogsväg för att får sträcka lite på oss och andas lite skogsluft.
Göran letar hallon.


Får man se?


Hahaha...det var det ynkligaste.

Det fanns jättemycket hallon men de var som ni ser pyttesmå. Det har nog varit alldeles för torrt och en hel del kart hade torkat helt.
Det var längesen jag såg en blåklocka. Fint!


Tjenare! Inte precis klädd för skogspromenad. Men den var oplanerad.


En stackars humla som slutat som myrföda.

Sen blev vi hungriga så vi svängde in till Örkelljunga av alla ställen för att se om vi kunde hitta någonstans att äta en bit. Där fanns inte mycket att välja på men nöden har ingen lag så det fick bli en pizza för det var det enda vi hittade. Eller jag åt pizza och Göran tog en Kebab-tallrik. Vi var riktigt hungriga och det smakade riktigt gott.Men fy hörrni vad med getingar det börjar bli. Man blir ju tokig när man sitter ute och äter. Och envisa som synden är de. Man får passa sig och hålla koll på vad som följer med in i munnen.

Innan vi for hem igen gick vi en liten vända för att se oss omkring. Men Örkelljunga gjorde inget bestående intryck. Ganska tråkigt ställe faktiskt, så dit åker vi inte fler gånger. Ibland kan ju sådana där små ställen överraska och vara jättemysiga, ja riktiga smultronställen.

Imorgon kväll kommer äntligen Annelie och Pontus. Tjohooo!