Gräsänka

Det är inte ofta vi är ifrån varandra nuförtiden, jag och Björn. Han har ju jobbat hemma i ett helt år och även om han sitter instängd på sitt kontor större delen av dagen så vet jag ju att han är där. Dessutom äter vi ju lunch tillsammans så gott som varje dag. Därför känns det jättekonstigt nu när han är borta om så bara över helgen.
 
Men det är mysigt att få sakna varandra lite. Tror det kan vara nyttigt. Så lätt att ta varandra för givet även om jag själv tycker jag är bra på att inte göra det. Något som nog har förstärkts i och med covid-19. Inget ont som inte har något gott med sig! Jag tror verkligen att de flesta av oss har blivit bättre på att uppskatta saker och även varandra under den här tiden. För vem hade kunnat tro att detta skulle kunna hända och under så lång tid?
 
Vi har nog kommit närmare varandra men vi har alltid pratat mycket. Och vi kan verkligen prata om precis allt. Men man har ju förstått att många parförhållanden tagit stryk av att vara isolerade tillsammans under så lång tid. Så det är nog lite antingen eller verkar det som.
 
Jaja..jag har ju alltid vår älskade Bonus. Han är ju ett väldigt fint sällskap när man är ensam hemma. Och som jag älskar denna katt 💛
 
Han och jag 💞
 
I vårt rätta element.
 
 Bästa sällskapet!