Kvällstur till Båstad

När Göran kom hem från jobbet kände vi för en liten utflykt så vi tog bilen och körde till Båstad. Undvek motorvägen och körde på de mindre vägarna. Jättefint! Det är så fint nu när rapsen blommar.Vi hade spetsat in oss på vårt favvofik i Båstad där de serverar världens godaste räksmörgåsar men det visade sig att det bara är öppet på helgerna. Jag blev så besviken! Vi parkerade bilen och gick en sväng. Det var riktigt varmt och det gick att gå bara i t-shirt. Vi hittade ett matställe där vi käkade varsin pizza och det var så varmt på uteserveringen att det nästan inte gick att sitta där.

Drog oss sedan ner mot havet där det blåste rätt friskt men det var skönt ändå. Det är något visst med havet, så otroligt mäktigt. Jag känner oerhörd respekt för det!


Två herrar i samspråk. Tyckte det såg så rofyllt ut.


Här ser man verkligen hur mycket det blåste.


Inget inlägg utan en fågelbild väl? Hehe..


Göran var steget före eftersom jag stannade och fotade hela tiden..hahaha...

På vägen hem övningskörde jag. Ja, jag har kört så lite bil de senaste åren så jag måste öva lite. Jag har inga problem att hantera bilen men jag blir lite stressad när det är mycket trafik, så det är något jag måste vänja mig av vid. Det var i alla fall mysigt att komma ut lite så här en måndag eftermiddag. Annars har man ju en tendens att bara göra sådant på helgerna. Men vi har bestämt oss för att vara lite mer aktiva även i veckorna, i alla fall nu på sommaren när man kan vara ute mer. Vi får se om det håller.

Tjingeling!