Semesterplaner

Fyra veckor kvar att jobba innan lika många veckor semester. Känns helt okej, inget semesterväder nu ändå. Det känns mer som höst ute faktiskt. Har i alla fall bokat in en av veckorna då det blir Gotland, denna underbara ö. Har varit där flera gånger men dit kan man alltid återvända då det är något speciellt där helt enkelt. Vi har hittat boende precis utan för ringmuren för helt okej pris så det känns bra. Resten av semestern ger sig nog och något mer blir det säkert, man vet aldrig vad som dyker upp.
 
Idag har det varit slött som sjutton. Har i princip tillbringat dagen i soffan förutom i morse då jag var på syrrans pass i vanlig ordning. Var tungt som attan, blev yr och orkeslös. Får nog se över mitt blodvärde, tycker jag känner igen symptomen sen sist jag hade blodbrist. Fattar inte varför jag får det bara. Hatar när kroppen bangar, så jäkla otrevlig känsla.
 
Och nu är jag hungrig. Igen! Kan typ äta hela tiden, får aldrig nog. Och dricka kaffe. Har nog klämt fyra stora muggar idag och mer lär det bli. Är urdålig på att planera det där med maten. När jag väl blir hungrig ska maten först inhandlas och sen tillagas. Framförhållning zero, noll, obefintlig...Suck! Det är då jag hamnar i det förbaskade smörgåsträsket. Visst det är gott, men jag känner mig snart som en limpa hela jag.
 
Nom, nom, nom...