Grillkväll och bilträff

Gissa om vi blev förvånade när vi vaknade på lördagsmorgonen och klockan var tjugo över elva. Har inte sovit så länge på evigheter! Egentligen gillar jag inte att sova för länge när jag ledig för det känns som att dagen blir så kort. Tanken var att jag skulle träna tabata då syrran hade ett extrainsatt pass klockan elva. Gick ju sådär med andra ord!
 
Det blev i alla fall en tur med bilen för att kolla in en bilträff i Klippan, men även det gick åt skogen eftersom Björn tagit fel på dag. Men det var ändå jättemysigt att åka på lite mindre vägar ute på landet. Så vackert med alla rapsfält som blommar nu. Det är även kul att se hur folk bor längst vägarna. Vilka ställen det finns!
 
Lite bilder tagna inifrån bilen.
 
På kvällen kom Niklas och Maria över till Maria Park för lite grillat. Det blev ännu en skön kväll där det gick att sitta ute utan att frysa det minsta.
Björn skötte grillen med bravur.
 
Foliepaket innehållande lax med pestotäcke, färskpotatis,
baconlindad sparris och lite korv.
 
Blev några timmars häng där på uteplatsen och Maria berättade lite anektdoter från resor hon gjort plus om förväntningarna på kommande resa till Cuba. Låter ju helt fantastiskt! Blir så sugen på en långresa någonstans igen. Hade varit så grymt kul!
 
Hade köpt jordgubbar, hallon och björnbär som vi tog till efterrätt med glass och/eller vispgrädde till. Snart börjar jordgubbssäsongen på riktigt. Visst är det gott!
 
Söndag morgon hade vi ställt klockan för säkerhetsskull för att inte sova för länge igen. Det bar sen av till Klippan igen för ett nytt försök att besöka bilträffen..haha...Det var inte jättemycket bilar så det var inte jättelånga stunden vi blev där.
 
Det var mest gamla bilar. Nostalgi!
 
På vägen tillbaka tog vi en sväng till caféet Lotta på Åsen, ett jättemysigt ställe med uteservering i en stor trädgård, som ligger ute på landet. Vi kom precis när det öppnade och det vart genast kö. Populärt ställe!
 
Kaffe och macka för en av oss och kaffe med kanelbulle för den andra.
Kan ni gissa vem som tog vad? ;-)
 
När vi kom hem gav vi oss ut på ett gemensamt träningspass. Löpning varvat med åtta tabataövningar. Grymt bra pass och så kul att köra tillsammans!